Campionul mondial Florin Neby, manechin pentru o zi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Campionul mondial Florin Neby, manechin pentru o zi

Published

on

Recent, campionul mondial la gimnastică aerobicăRecent, campionul mondial la gimnastică aerobică Florin Neby a fost protagonistul unui inedit pictorial de modă ce a avut loc în incinta celui mai mare centru comercial din Băneasa.

Sportivul a intrat cu ușurință în rolul unui manechin și s-a simțit pe aleile mall-ului ca pe podium, fără a fi stânjenit de privirile curioase ale trecătorilor. Pentru această ședință foto, ținutele au fost pregătite de stiliștii casei de modă Cacharel, ținându-se cont de stilul vestimentar deja format al lui Florin Neby. Deosebit de activ, campionul mondial la gimnastică reușește să împace excelent viața profesională cu cea personală. În prezent, el este fondatorul și managerului unui modern centru de fitness și nutriție ce îi poartă numele, instructor, om de televiziune, soț și tată cu normă întreagă. Viitoarele sale planuri de afaceri includ deschiderea unor noi francize și proiecte în zona corporate.

image

image

image

„A fost o plăcere să lucrez cu Florin. Știe foarte bine să comunice cu aparatul de fotografiat și să transmită o stare. Cred că dacă ar dori să se reprofileze către o carieră în modelling, ar reuși cu ușurință”, a arătat fotograful Cătălin Fătu, care de-a lungul anilor a lucrat cu nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Florin Neby a fost protagonistul unui inedit pictorial de modă ce a avut loc în incinta celui mai mare centru comercial din Băneasa. Sportivul a intrat cu ușurință în rolul unui manechin și s-a simțit pe aleile mall-ului ca pe podium, fără a fi stânjenit de privirile curioase ale trecătorilor. Pentru această ședință foto, ținutele au fost pregătite de stiliștii casei de modă Cacharel, ținându-se cont de stilul vestimentar deja format al lui Florin Neby. Deosebit de activ, campionul mondial la gimnastică reușește să împace excelent viața profesională cu cea personală. În prezent, el este fondatorul și managerului unui modern centru de fitness și nutriție ce îi poartă numele, instructor, om de televiziune, soț și tată cu normă întreagă. Viitoarele sale planuri de afaceri includ deschiderea unor noi francize și proiecte în zona corporate. „A fost o plăcere să lucrez cu Florin. Știe foarte bine să comunice cu aparatul de fotografiat și să transmită o stare. Cred că dacă ar dori să se reprofileze către o carieră în modelling, ar reuși cu ușurință”, a arătat fotograful Cătălin Fătu, care de-a lungul anilor a lucrat cu nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending