Connect with us

Life Style

CANAH, sănătatea verde din cânepă, secretul siluetei perfecte a lui Carmen Brumă!

Avatar

Published

on

Carmen Brumă a devenit imaginea CANAH, primul producător de ulei de cânepă din România și singurul procesator integrat de semințe de cânepă din Europa, care realizează sub același acoperiș toate produsele derivate din aceste semințe.

Prezentatoarea TV folosește cu regularitate și recomandă cânepa drept unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorită conținutului ridicat de proteine, uleiului bogat în acizi grași polinesaturati omega 6 și omega 3 și fibrelor insolubile.

Produsele din cânepă sunt ingrediente minune în orice regim alimentar deoarece ele reprezintă surse vegetale de acizi grași, antioxidanți, vitamine, minerale (potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier și zinc), fibre, și o sursă completă, echilibrată și lipsită de gluten de aminoacizi esențiali. În plus, eu am găsit în uleiul de cânepă un aliat perfect al pielii, datorită compoziției bogate în acizi grași necesari pentru menținerea sănătății și a flexibilității membranelor celulare”, spune Carmen Brumă.

Toate produsele CANAH sunt obținute prin prelucrarea semințelor de cânepă Cannabis Sativa în scopul obținerii uleiului, a suplimentelor nutritive și a făinei proteice din şrotul obținut în urma presării, precum și obținerea semințelor decojite – folosite în scop alimentar.

De la ulei din semințe presat la rece, semințe decorticate și pudră proteică, până la făină, fibre și loțiune cu ulei, toate sunt făcute din semințe de cânepă, respectând înaltele standarde CANAH: prospețimea, calitatea și gustul excelent.

Fabrica  a fost construită în judeţul Bihor, la Salonta, prin derularea unui program Sapard de dezvoltare rurală, zona fiind aleasă datorită tradiţiei îndelungate în creşterea cânepii. Fabrica are ca obiect de activitate prelucrarea seminţelor de cânepă Cannabis Sativa în scopul obţinerii uleiului, a suplimentelor nutritive şi a făinei proteice din şrotul obţinut în urma presării, precum şi obţinerea seminţelor decojite – folosite în scop alimentar. Capacitatea de prelucrare a fabricii CANAH este de 1000 tone seminţe pe an, această cifră constituind echivalentul a 250.000 litri ulei de cânepă anual.

„Canah este un lovemark a cărui poveste a început din pasiune pentru această plantă minune. Canah Hemp Oil & Caps sunt mai mult decât produse ambalate frumos, care tratează anumite probleme de sănătate, sunt alternativa unui mod de viaţă natural, sănătos şi plin de energie”, spune Oana Suciu, CANAH Managing Partner.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending