Connect with us

Televiziune

Canalele AXN şi serviciul AXN NOW disponibile acum pe orice tip de ecran

Avatar

Published

on

Cele 4 canale din familia AXN – AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi şi AXN Spin – sunt acum disponibile cu emisie integrală pe platforma de live TV şi Video on Demand Seenow, alături de AXN NOW, serviciul de Video On Demand lansat de AXN.

Fanii canalelor AXN pot acum urmări serialele, filmele şi emisiunile lor preferate, accesând platforma Seenow, deținută de compania Direct One, oricând, oriunde şi pe orice tip de ecran: PC, laptop, smartphone, tabletă cu IOS sau Android, tabletă Windows 8 şi Samsung Smart TV. Canalele AXN sunt printre primele canale de filme care şi-au licențiat integral conținutul pentru distribuția pe internet.

De asemenea serviciul de Video On Demand AXN NOW permite accesul instant la serialele şi filmele difuzate pe canalele AXN, în format SD şi High Definition. Alături de cele mai noi episoade din serialul Hannibal, difuzate înainte de premiera pe TV, abonații Seenow vor putea urmări în pachetul AXN NOW producții de referință pentru fanii AXN: Merlin, Max – Filmele Nopţii, Refugiul, Inspectorul Wallander, O lume dispărută şi multe altele.

Utilizatorii platformei Seenow care vor accesa pachetul AXN NOW vor beneficia de: episoade difuzate înainte de premiera pe TV, un conținut diversificat de seriale, filme, emisiuni şi materiale exclusive, serii noi adăugate în fiecare lună, posibilitatea de a viziona de oricâte ori conținutul disponibil pe durata abonamentului.

“Pentru Seenow introducerea canalelor AXN şi a serviciului AXN NOW reprezintă un pas important în îmbunătățirea ofertei. De asemenea ne bucurăm că obiceiurile de consum pe zona de conținut TV în rândul publicului din Romania evoluează în direcţia diversificării dispozitivelor de vizionare. Un avantaj important pe care lansarea AXN NOW îl aduce utilizatorilor este posibilitatea de a urmări cele mai noi episoade din serialul Hannibal, înaintea difuzării lor pe TV. În fiecare vineri fanii Hannibal vor putea urmări în avans episodul ce va fi difuzat pe TV în lunea următoare. Astfel, avantajele de consum pe platformele online devin din ce în ce mai vizibile pentru că oferă utilizatorului flexibilitate şi o experiență de vizionare personalizată, declară Catalin Clemente, Director de Marketing şi Vanzari Direct One.”

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending