Connect with us

BAZAR

Canalul Paramount prezintă: Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite – varianta cu insecte a poveștii Stăpânul Inelelor

Avatar

Published

on

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, canalul Paramount invită toți membrii familiei la o călătorie fermecătoare: Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite. Realizat de Hélène Giraud și Thomas Szabo, și recompensat cu trofeul César pentru cea mai bună animație, Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite va stârni hohote de râs și va captiva telespectatori de toate vârstele.

Minuscule a fost un film de scurt-metraj, dezvoltat ulterior pentru film și televiziune. Difuzată în peste 100 de țări, seria de episoade a ajuns rapid în topul preferințelor telespectatorilor. După un proces complex, cu imagini reale filmate în parcurile naționale din High Provence, Thomas Szabo și Hélène Giraud au realizat acest lungmetraj de 89 de minute lipsit de dialoguri, însă memorabil datorită efectelor vizuale și a poveștii.

“Folosind o combinație între fotografia în plan apropiat și personaje create 3D, Szabo și Giraud au creat o lume fascinantă aflată între planurile real-animat, folosindu-se în același timp de o serie de situații amuzante pentru a da consistență și savoare poveștii.” (Hollywood Reporter)

Telespectatorii vor fi intrigați și amuzați de povestea unei furnicuțe negre care se împrietenește cu o gărgăriță și o ajută să-şi salveze muşuroiul de asaltul teribilelor furnici roşii războinice.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending