Connect with us

A-Z NEWS

Cand este cazul sa apelezi la o agentie de amanet auto

Published

on

Vine un moment in viata noastra cand trebuie sa beneficiem de un credit sau de un imprumut pentru a ne realiza planurile sau a iesi din impas.

O procedura de amanet auto, este o optiune tot mai valabila pentru cei care au nevoie de bani, intr-un timp cat mai scurt. Cei care apeleaza la amanet auto, primesc pe loc, pana la 75% din valoarea totala a masinii, iar totul se face conform legii, cu acte si semnaturi din partea clientului si a casei de amanet.

In ce consta procedura de amanetare a masinii

Vehiculul este evaluat de casa de amanet auto intr-un timp rapid, iar clientul primeste suma de bani in functie de valoarea masinii oferite ca imprumut. Toate cerintele amanetului auto sunt stipulate in contract si nu exista clauze ascunse. Nu vor aparea comisioane care nu au fost stabilite in contract si nici alte conditii dezavantajoase.

Actele necesare pentru amanetul auto sunt minime, astfel incat rapiditatea oferirii banilor sa primeze. La casa de amane se prezinta, in original, cartea de identitate a proprietarului masinii, cartea de identitate a autoturismului si talonul masinii. Amanetul auto evalueaza masina proprietarului pe baza catorva informatii simple precum: marca si modelul, anul fabricatiei, tipul motorului, combustibil, kilometrii parcursi, etc. Masina este lasata in garajul special amenajat al sediului agentiei de amanet masini si este monitorizata permanent pentru siguranta acesteia.

Masina prezenta in garajul dedicat amanetului auto va fi usor de prezentat in vederea vanzarii. Astfel, in cazul in care clientul se hotaraste ca nu vrea sa ramburseze imprumutul, agentia iti rezerva dreptul de a scoate pe piata masina amanetata.

Totusi, in cazul in care clientul nu isi poate onora platile stipulate in contract la termenul initial, este pus la dispozitie chiar un interval de gratie, fara comisioane suplimentare, tocmai pentru ca proprietarul sa aiba ragazul suficient de a restitui banii casei de amanet.

Echipa amanet auto accepta orice tip de autoturism cu valoare comerciala. Dupa evaluarea autoturismului si prezentarea actelor, se ofera banii pe loc.

In ziua de astazi, nu mai trebuie sa depinzi neaparat de o institutie bancara pentru a primi un imprumut rapid. Niciodata nu poti sa prevezi viitorul! Alege serviciile agentiei amanetauto.com pentru cele mai rapide imprumuturi ca sa te poti bucura in continuare de viata fara griji si probleme financiare.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending