joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneReality ShowCând începe seonul 5 SURVIVIOR ROMÂNIA? Chiar prezentatorul Dan Pavel a facut...

  Când începe seonul 5 SURVIVIOR ROMÂNIA? Chiar prezentatorul Dan Pavel a facut anunțul

  Fanii așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiunii „Survivor România”. Daniel Pavel, gazda show-ului difuzat de PRO TV, a dezvăluit când vor începe filmările pentru acest mult anticipat sezon.

  Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Daniel Pavel a anunțat data de începere a filmărilor pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Survivor România”. Prezentatorul va călători în Republica Dominicană la începutul lunii ianuarie, fiind însoțit de partenera sa, Ana.

  În același interviu, Daniel Pavel a împărtășit detalii despre cum a petrecut vara și destinațiile în care s-a plimbat alături de iubita sa.

  „Pentru noi, vara începe în ianuarie, pentru că suntem cu proiectul Survivor”

  Daniel Pavel a povestit în cadrul interviului acordat sursei anterior menționate și cum și-a petrecut această vară:

  „Pentru noi, vara începe în ianuarie, pentru că suntem cu proiectul Survivor, cu sezonul. Ne-am putut bucura de câteva zile împreună cu Ana. Am fost plecați, am reușit să conducem o zi și o noapte până în destinația unde am ajuns, dus, 25 de ore întors. Chiar ne-am odihnit (n. red.: cei doi au avut o escapadă în Franța în luna august).

  La mine și chiar vorbeam cu Ana în această călătorie, când eram copil voiam să mă fac riveran. Vedeam anunțul ăsta că e interzis cu excepția riveranilor. Și pentru că vorbeam engleză de mic,  în comunism, taică-meu a avut inspirație să îmi pună un meditator în engleză, știam că river e râu și oamenii ăia erau oamenii râului. Navigator voiam să mă fac.
  Chiar râdeam acum că noi am ajuns riverani, chiar dacă nu locuim pe strada respectivă. Am găsit același timp de comportament în sudul Franței la prietenii noștri.

  Am găsit un semn de circulație care seamănă și am făcut o chestie în această călătorie, să descoperim, să ne imaginăm unde am vrea să locuim. Un joc al imaginației care ne ține treji. Asta e cumva nebunia noastră, să zic așa”, a povestit Daniel Pavel.

  Daniel Pavel pregătește o surpriză înainte de noul sezon „Survivor România”

  Daniel Pavel a dezvăluit că are în plan o surpriză pe care o pregătește alături de partenera sa și că vor colabora la un nou proiect înainte ca prezentatorul să plece în Republica Dominicană.

  „O să avem și noi, apropo de grilă, o să analizăm o serie de proiecte. Să vedem. Sunt în proiectare. Urmează să facem împreună niște lucruri, până la plecarea la Survivor… Noi doi, dar și împreună cu colegii de la PRO TV. Să vedem în ce măsură ne așezăm”.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente