Connect with us

Emisiuni

Când începe „Tu urmezi!”, cel mai nou show prezentat de Dan Negru la Kanal D ?

Published

on

Foto Credit: Kanal D

”Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă… la cultură generală, va avea premiera pe 3 septembrie şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbată, de la ora 20:00, la Kanal D!

Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi divertismentul, după ce emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele record, preferinţa românilor pentru spectacolul TV de calitate. 

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor, concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunoştinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului şi perspicacitate. Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să răspundă.   

După gimnastica minţii de la „Jocul cuvintelor”, ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. „Tu urmezi!” este emisiunea care îţi dă bani dacă reuşeşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii”, a spus Dan Negru.

Castingul pentru show-ul revoluționar „Tu urmezi!” este deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu Dan Negru, într-un spectacol de televiziune ce pune preţ pe inteligenţa românilor. Potenţialii concurenţi se pot înscrie în procesul de selecţie pentru show-ul televizat accesând https://casting.kanald.ro

Advertisement

Nu pierdeţi, din 3 septembrie, de la ora 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show surprinzător, pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, prezentat de Dan Negru.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending