Connect with us

UTILE

Cand sunt utile pungile de sterilizare in cabinete private?

Published

on

Pungile de sterilizare cu autosigilare sunt o solutie sigura si rapida pentru clinicile mici si cabinetele stomatologice. Aceste pungi sterilizare pupinel sunt autoadezive, nu necesita aparat de inchidere si reprezinta solutia eficienta si sigura impotriva recontaminarii dupa sterilizare.

Cand sunt utile pungile de sterilizare

Aceste pungi autosigilante in cabinetele stomatologice, de exemplu, pastreaza instrumentele de curatare a dintilor precum si alte instrumente dentare sterilizate pana la urmatoarea utilizare. Cabinetul si toate ustensilele de lucru vor sterilizate si curate cu ajutorul acestor pungi!

Dupa curatarea instrumentelor de lucru, acestea trebuie plasate in pungi sterilizare – este un process general valabil atat pentru tehnicieni dentari, tehnicieni de manichiura, stomatologi si alti profesionisti din domeniul medical si nu numai. Atat pentru pacient cat si pentru medic sau tehnician este un gand linistitor sa stii ca, atunci cand folosesti instrumentele cu care a mai fost ingrijita o alta persoana, sunt complet igienizate si sterilizate.

Control eficient al infectiilor

Aceste pungi autosterilizante ajuta atat in procesul de sterilizare cat si la organizarea instrumentelor de lucru. Acestea pot fi buni organizatori, deoarece trusele de instrumente impreuna se pot amesteca sau pierde.

Pungile de sterilizare sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate, cu un grad ridicat de rezistenta la temperaturi inalte, de pana la 132 de grade Celsius cu abur sau 180 de grade la temperatura uscata, pentru a oferi un mediu de sterilizare fiabila, la un pret accesibil.

Pungile autosterilizante Medaz asigura o calitate constanta, in care produsele sunt verificate constant din punctul de vedere al calitatii, livrarea este rapida. In cazul in care exista vreo problema de calitate a produselor, acestea vor fi inlocuite gratuit, oferindu-va cel mai bun suport pentru orice problema.

In plus, pretul competitiv al produselor va ajuta sa economisiti din bugetul de achizitii, pentru ca sustinem afacerile mici, mijlocii si nu numai.

Facebook Comments Box

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending