Connect with us

ALL MEDIA

Candidatul independent la Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Mircia Giurgiu, continua lupta impotriva construirii crematoriului uman la Cluj

Published

on

Mircia Giurgiu, candidatul independent la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, acuza conducerea Primariei Cluj-Napoca ca a ascuns informatia legata de existenta procesului intentat de firma RDK Cremation care doreste sa construiasca un crematoriu uman in cartierul Manastur.

Candidatul independent Mircia Giurgiu a organizat in luna ianuarie un mars de protest, la care au participat peste 500 de persoane, care se opuneau infiintarii crematoriului uman. Cu acel prilej, Mircia Giurgiu a acuzat Primaria Cluj-Napoca ca nu a informat opinia publica in legatura cu faptul ca in cartierul Manastur se va construi un crematoriu uman, care ar fi urmat sa afecteze sanatatea celor care locuiesc in zona. Dupa protestele din luna ianuarie, organizate de Mircia Giurgiu, Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca si-a anulat propria hotarare prin care se autoriza constructia crematoriului uman.

Mircia Giurgiu este decis sa continue lupta impotriva construirii crematoriului uman pe teritoriului municipiului Cluj-Napoca, iar dupa ce va ajunge primar astfel de decizii care afecteaza siguranta si sanatatea cetateanilor sa nu mai poate fi luate fara o consultare serioasa cu acestia si cu specialistii.

In calitate de primar, Mircia Giurgiu le promite clujenilor ca nu va fi construit niciun crematoriu uman pe raza municipiului.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending