Connect with us

Emisiuni

Cantareata Maria Radu povesteste de ce a renuntat la carne la „Ce se intampla, doctore?”, la Pro Tv

Avatar

Published

on

Sambata, 9 noiembrie, de la 10:00, la Pro Tv, Oana Cuzino va sta de vorba la „Ce se intampla, doctore?” cu Maria Radu, cantareata care se mentine in forma maxima printr-un stil de viata foarte activ. Artista le va spune telespectatorilor in aceasta sambata de ce a renuntat la carne, cum o ajuta curele de detoxifiere si cat de important este sportul pentru ea.

Micul dejun este secretul unui tonus de invidiat, spun specialistii. Prima masa a zilei ar trebui sa asigure treizeci la suta din necesarul de nutrienti al organismului, astfel ca nu trebuie ratata cu niciun pret.

In emisiunea de sambata, nutritionistii le vor explica celor de acasa de ce este atat de important micul dejun si cum le poate influenta starea de spirit de pe parcursul intregii zile.

Pierderea kilogramelor acumulate in timpul sarcinii trebuie facuta intr-un ritm normal si placut, iar sportul poate ajuta la accelerarea procesului.

Medicii le recomanda mamicilor miscarea alaturi de cei mici, iar sambata, „La ce se intampla, doctore?”, doamnele vor vedea care sunt exercitiile ce le pot ajuta atat pe ele, cat si pe bebelusi.

Un meniu echilibrat si efortul fizic constant pot preveni diabetul. Medicii avertizeaza asupra riscului acestei boli, care apare astazi la tot mai multe persoane tinere.

Boala poate da complicatii, iar pentru a le preveni, pacientii ar trebui sa isi monitorizeze constant glicemia. Tot in editia de sambata a emisiunii, telespectatorii vor afla cum poate fi tinuta aceasta sub control prin metode moderne.

Ingrasarea in timpul iernii poate fi evitata prin alegeri inspirate in dieta de zi cu zi. Nutritionistii ii sfatuiesc pe telespectatori sa nu abuzeze de carne si sa consume din plin fructe si legume conservate inteligent.

Telespectatorii vor primi si alte sfaturi utile pentru a-si mentine silueta in sezonul rece, sambata, de la ora 10:00, la „Ce se intampla, doctore?”, numai la Pro Tv.

Comentarii

Emisiuni

Ce va face Alexandru Comerzan cu marele premiu al sezonului 7 Chefi la cuțite

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Marele câștigător al sezonului 7 Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan, și-a îndeplinit deja un prim vis, acela de a obține titlul show-ului, alături de juratul ce i-a fost mentor – chef Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a dezvăluit care este primul lucru pe care vrea să îl facă cu suma de 30.000 de euro, și anume sã plece într-o vacanță gastronomică în Japonia: ”Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu”.

Dacă la sfârșitul anului 2018 Alexandru a făcut un tur gastronomic al Thailandei și al Indoneziei, acolo unde a încercat toate delicatesele locale, următoarea destinație de pe lista bucătarului a fost aleasã datoritã faptului că în Tokyo se află și primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin: ”Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a declarat câștigătorul sezonului 7.

După experiența Chefi la cuțite, bucătarul din Chișinău a recunoscut că nu s-a așteptat să fie susținut de atât de mulți oameni, ce au căutat să mănânce în restaurantul din Moldova a cărui bucătărie o conduce: ”Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar, a mai mărturisit câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite.

Cel mai iubit show culinar continuă cu înscrierile pentru sezonul cu numărul 8, iar doritorii încă se pot înscrie pe pagina de casting: https://casting.a1.ro/chefilacutite/.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

KANAL D: ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

Avatar

Published

on

“ROventura” ne poartă pașii sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, prin ținuturile Moldovei.

Din Ținutul Zimbrului, până în Turnul lui Ștefan, din Piatra Neamț, Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele “ROventura” ne poartă pașii prin locuri spectaculoase, încărcate de istorie, dar vom “gusta”, pe îndelete, și din preparatele culinare specifice acestor locuri.

După un scurt popas la Roman, locul unde drumeții noștri vor savura cel mai delicious burger artizanal, Andreea si George ajung la Piatra Neamț.

Ținutul Neamțului, mândria Moldovei, Poalele Pietricicai și Schitul Vovidenia sunt doar câteva dintre magnificele locuri în care vom poposi, prin intermediul “ROventura”.

O magie aparte ne învăluie în Muzeul de Artă Neolitică Cucuteni, o altă comoară ascunsă, din Piatra Neamț, găzduit în una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș. Expoziția ne poartă în trecut, în timpul uneia dintre cele mai vechi civilizații, care a dăinuit mai bine de 1.500 de ani.

Străveche vatră de spiritualitate, leagăn al povestitorului fără pereche, și casa legendarilor zimbri, Ținutul Neamțului cucerește pe oricine ajunge să-l descopere. Într-una dintre dumbrăvile minunate ale locului, se înalță un lăcaș de cult la a cărui desăvârșire au contribuit, de-a lungul vremii, mai mulți voievozi de seamă. Mănăstirea Neamț, așezată la o distanță de 12 kilometri nord-vest față de Cetatea Neamțului, uimește prin frumusețe și captivează printr-o istorie bogată. Un popas inedit va fi la Schitul Vovidenia (n.r. termen de origine slavă, care semnifică intrare), un lăcaș cu peste 300 de ani de existență, este înconjurată de Poiana Liniștii, așa cum a botezat marele scriitor Mihail Sadoveanu plaiurile nemțene din jurul schitului. Casa în care a locuit Mihail Sadoveanu, timp de 14 ani, ascunde o poveste incredibilă.

“Întotdeauna am spus că Neamțul, ruda mai <săracă> a Sucevei, în ceea ce privește promovarea, rivalizează cu ținutul Bucovinei în toate. Frumuseți naturale care îți taie respirația, muzee și mănăstiri interesante, mâncăruri bune să te lingi pe degete! De toate acestea m-am îndrăgostit în ultimii ani și ma bucur că am putut să redescopăr zona aceasta fabuloasă împreună cu Andreea. Dacă vizitasem deja Ținutul Zimbrului, acum am cunoscut îndeaproape și frumusețile din Piatra Neamț. Credeti-mă, prieteni, la poalele muntelui Pietricica, se așterne Raiul!”, spune George Mihai.

Nu ratati o noua editie “ROventura”, mâine, de la ora 15:00, cu Andreea Străvoiu si George Mihai, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Masterchef Patrizia, „Pe tocuri în bucătărie”, la „Politică şi delicateţuri”

Avatar

Published

on

O italiancă născută în Bahamas este invitata lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”. Duminică, 19 ianuarie, ora 14.30, la TVR 1 HD şi TVR+, vedem cu ce preparat o va impresiona poetul pe simpatica italiancă stabilită în România.

„Mi se pare că domnul Dinescu e un om interesant orice ar face şi e foarte plăcut să petreci timp lângă el; e un om de cultură, este ironic, iar ora pe care am petrecut-o împreună a fost foarte placută”, mărturiseşte masterchef Patrizia Paglieri, invitata lui Mircea Dinescu în penultima emisiune din sezonul 12 Politică şi delicateţuri. Nici Dinescu nu se lasă mai prejos şi spune: „Patrizia este o femeie luminoasă şi are şi farmecul limbajului, are hazul ei, iar faptul că s-a acomodat aici, în România, e un semn bun atât pentru ea, cât și pentru noi”.

În emisiunea de duminică, Mircea Dinescu vrea să o impresioneze pe invitata lui cu un drob reţetă proprie, din care nu lipsesc ingredientele sale preferate: slăninuţa de la Cetate, vinul şi sucul de portocale. Veselă şi plină de viaţă, Patrizia vorbeşte cu mult entuziasm despre afacerile sale, despre fiul său Francesco şi, evident, despre pasiunea pentru bucătărie, timp în care maestrul Ionel Tudorache îi incântă cu muzica sa unică.

Aşadar duminică, 19 ianuarie, de la 14.30, la TVR 1, vă invităm să urmăriţi întâlnirea dintre doi chefi pe care îi leagă o pasiune comună: arta culinară.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending