Connect with us

STARS

Cântăreața Sinead O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Published

on

Reclame

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa scrisă de Prince – Nothing Compares 2 U – a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail. Deocamdată, însă, nu este clar în ce circumstanţe a intervenit decesul ei.

Trecerea ei în neființă vine la mai bine de un an de zile de când Shane, fiul ei în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022, la scurt timp după ce a fugit din spital.

La momentul respectiv, cântăreața, care și-a schimbat numele în 2018 în Shuhada’ Sadaqat, când a trecut și la islam, își petrecea timpul între comitatul Roscommon, Irlanda și Londra, Anglia.

În ultimul ei mesaj postat pe Twitter, cântăreața a făcut publică o fotografie cu fiul ei, ce a fost însoțită de un mesaj: „Am trăit ca o creatură de noapte de atunci. A fost iubirea vieții mele, lumina sufletului meu”.

De asemenea, în timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni”.

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Sinead O’Connor dezvăluise că suferă de agorafobie „paralizantă”

În urmă cu trei ani, în luna octombrie, cântăreața le cerea fanilor să o ajute cu câteva sfaturi, mărturisind că este înfometată și nu își poate asigura hrana zilnică pentru că suferă de o agorafobie „paralizantă”.

Interpreta hitului „Nothing Compares To You” folosește două conturi de Twitter, unul prin care își gestionează afacerile și altul sub numele Shuhanda Sadaqat, scrie Daily Mail.

Tot atunci, ea a publicat o serie de mesaje despre cât de greu îi este în perioada aceasta de carantină:

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”.

A doua zi, Sinead a revenit pe Twitter pentru a-și asigura fanii  că „totul este în regulă acum: ) am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

De asemenea, la momentul acela, ea a apărut la The Ryan Tubridy Show, la RTÉ Radio 1, unde a dezvăluit că este șomeră și că ar vrea să lucreze în domeniul asistenței medicale.

„E ceva ce vreau să fac de ani de zile, nu doar acum cu această pandemie. Aș vrea să lucrez pe zona de asistență paliativă”.

Sinead a avut în trecut mai multe tentative de sinucidere, iar de mai bine de 15 ani luptă cu depresia. 

Citește și: Sinéad O’Connor s-a convertit la islam. Iată ce nume poartă acum și cum își explică decizia

Sinead O’Connor a devenit cunoscută în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa  „Nothing Compares To You”, compusă de Prince. Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video. De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending