Connect with us

Eurovision

Cantonament de pregătire pentru Hotel FM

Published

on

 

Astăzi, 1 Aprilie, membrii trupei Hotel FM se mută la Bucureşti şi intră într-o perioadă de pregătire intensivă pentru prestaţia lor în concursul Eurovision 2011. Într-un spaţiu special amenajat pentru ei in Televiziunea Română, David Bryan, Gabriel Băruţa şi Alex Szus vor lucra cu specialişti pe mai multe direcţii. Astfel, “cantonamentul” organizat pentru ei de TVR include repetiţii pe parte tehnică, lecţii de voce, interpretare, coregrafie. Va fi cea mai bună ocazie pentru băieţii de la Hotel FM (care locuiesc la Oradea) să repete împreună cu viitoarele lor colege de scenă la Dusseldorf, dansatoarele Roxana Ureche şi Alexandra Elena Gherase. Coregrafia va fi coordonată de Florin Botiş, iar pregătirea vocală se va face sub îndrumarea Medei Horjan.

Stagiul de pregătire al reprezentanţilor români la Eurovision va fi dublat de apariţiile trupei Hotel FM în diverse emisiuni tv: vineri, în programul Iulianei Tudor ,,O dată’n viaţă” (de la ora 21.00) şi duminică, 3 aprilie, în emisiunea de la TVR internaţional “Votaţi Hotel FM” (ce va începe tot de la ora 21.00).

Această etapă de pregătire va include şi evoluţia băieţilor de la Hotel FM în evenimentul din 9 aprilie, de la ora 17.00, transmis în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

DUSSELDORF, VENIM! – va fi un spectacol de susţinere a participării României la Eurovision 2011, transmisiune directă de la Sala de spectacole a M.A.I.

La fel ca şi anul trecut, TVR organizează înaintea plecării artiştilor români la concursul Eurovision un spectacol la care şi-au anunţat deja participarea personalităţi, oficialităţi, artişti, sportivi. Lor li se adaugă reprezentanţii altor trei ţări la concursul Eurovision (Slovacia, Bosnia – Herţegovina şi Republica Moldova), precum şi foşti reprezentanţi români la acest concurs: Nicola (2003) şi Mihai Trăistariu (2006).

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending