Connect with us

ALL MEDIA

Capital.ro, cel mai citit site de stiri economice si financiare are o noua grafica

Avatar

Published

on

Site-ul capital.ro s-a relansat  ieri, 16 ianuarie 2014. Noul concept grafic al site-ului capital.ro este realizat in parteneriat cu  Republika Interactive şi D.A. Communication si este creat special pentru a facilita lecturarea celor mai interesante stiri din domeniul economic si financiar de catre cititori, arata un comunicat remis RADAR DE MEDIA.

Cuvântul de ordine al noului capital.ro este “organizarea”. Noul site capital.ro sortează încă din primul ecran toată informaţia de zi cu zi în trei zone: cele mai interesante articole, cele mai importante şi cele mai noi articole. Astfel, cititorul de ştiri financiare sau de business se va putea duce foarte uşor în zona care îl interesează.

“Ne-am dorit foarte mult să îmbunătăţim experienţa cititorului de capital.ro şi să ne încadrăm, în acelaşi timp, în noile tendinţe în materie de online. Era timpul ca site-ul capital.ro să respire un aer proaspăt şi să vină în întâmpinarea nevoilor cititorilor săi printr-un layout mai prietenos şi mai organizat” a declarat Virgil Munteanu, Director Executiv al Editurii Evenimentul şi Capital.

“Împreună cu D.A. Communication am lansat o platformă modernă de publishing online care permite o gestionare cât mai facilă a procesului editorial și care se mulează pe workflow-urile echipei redacţionale. La fel ca și până acum, ne propunem să continuăm dezvoltarea cât mai multor proiecte care să-i ajute pe partenerii noștri să facă față într-un mod eficient provocărilor digitale și în 2014.” a declarat Justin Kadima, General Manager Republika Interactive.

Lansarea noului capital.ro marchează şi începutul unui lanţ de înnoire a produselor online ale Editurii Evenimentul şi Capital. Astfel, evz.ro, site-ul cotidianului Evenimentul Zilei, va fi şi el relansat în cel mai scurt timp.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending