Connect with us

ALL MEDIA

Capra Be-ZU si porcul ZUrli, niste rasfatati (galerie foto)

Redactia Radar de Media

Published

on

Vedetele campaniei “Capra contra Soacra, Porcu’ contra Socru” de la Radio ZU se bucura de toata atentia noilor “parinti”. Familia din Coletina si Familia din Berceni si-au pus creativitatea la incercare si au inventat tot felul de activitati pentru cele doua animale. Printre altele, porcul a dat o fuga pana la mare, iar capra a fost botezata la biserica.

Din momentul in care au intrat in noile lor case, porcul ZUrli si capra Be-ZU n-au avut timp sa se plictiseasca. De vineri pana duminica au trecut prin tot felul de peripetii. Familia din Berceni a avut grija ca Be-ZU sa fie „botezata” inainte de toate, asa ca au dus-o la biserica si au convins preotul sa o sfinteasca. Si pentru ca treaba sa fie completa, seara a fost incheiata cu o petrecere in apartament. Bineinteles, capra a fost in centrul atentiei. Ziua urmatoare a fost zi de plimbare. Ame si Cristian Vlad, tinerii care se ocupa de Be-ZU, s-au deghizat, au luat capra si au dat o tura prin parcul Herastrau. El imbracat in femeie, ea imbracata in barbat, au incercat sa adune cat mai multe voturi in favoarea lor.

Oana si Romulus Manolea, „parintii” lui ZUrli si-au luat rolul de gazde in serios si n-au stat pe loc niciun moment. Imediat dupa ce au facut cunostinta cu porcul, l-au dus in Oraselul Copiilor la distractie. Seara au petrecut alaturi de prietenii lor, iar sambata au fugit cu totii la mare. O data in viata are porcul sansa sa ajunga la Marea Neagra. Duminica, ZUrli a fost la mall. Gasca Oanei si a lui Romulus s-au postat la intrarea Afi Palace Cotroceni si au convins toti trecatorii sa le ofere votul lor.

Luni, Buzdugan si Morar au constatat ca pana acum, casele in care locuiesc porcul si capra nu sunt pe placul celor doua animale. Asa ca, sarcina finalistilor a fost sa-si „tuneze” apartamentul. Astfel, Be-ZU si ZUrlii s-au ales fiecare cu tarcuri personalizate. In tot acest timp, soacra din familia Vlad si socrul din familia Manolea se relaxeaza la Palma de Mallora, respectiv Baile Felix.

Astazi, cele doua familii au iesit in strada. Nu ca sa faca scandal. Ei incearca sa adune cat mai multe voturi in favoarea lor. Cei care doresc sa-si voteze familia preferata o pot face prin SMS la numarul 1815 (tarif normal). Familia caprei poate fi votata cu un mesaj care sa contina textul „Coletina”, iar familia porcului cu textul „Berceni”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending