Caravana "Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Caravana „Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Caravana „Casa iubirii” pleacă prin ţară pentru a-i găsi pe cei care îşi caută dragostea adevărată! După şapte luni în care celebrul reality show a ţinut milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane, cu întâmplări cotidiene emoţionante şi poveşti de dragoste pline de tensiune, echipa emisiunii pleacă prin ţară ca să îi găsească pe cei care au curaj şi inspiraţie să răspundă provocării celui mai frumos sentiment: iubirea.

Advertisement

Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Bucureşti sunt oraşele în care toţi cei care îşi doresc să participe la show-ul televizat sunt invitaţi să vină la casting.

Andreea Mantea, gazda emisiunii, va fi alături de viitorii concurenţi, cu experienţa sa de viaţă, cu emoţie uriaşă, dar şi cu dorinţa ca toţi cei care îi calcă pragul în „Casa Iubirii” să rămână cu ceva semnificativ din această călătorie care le poate schimba viaţa.

„Mai devreme sau mai târziu vei ajunge să iubeşti cu patimă, pentru că de iubire nu scapă nimeni. Decât să te ia pe nepregătite, mai bine bate tu la uşa ei. Se deschide şi la tine în oraş! Vino să îţi faci noi prieteni, să trăieşti aventura vieţii tale şi să-ţi găseşti marea iubire!”, le spune Andreea Mantea celor care îşi doresc să participe la show-ul televizat.

Advertisement

Condiţia pentru participarea la casting este ca posibilii concurenţi să fii împlinit 18 ani şi să-şi dorească să intre într-o competiţie în care tot ceea ce contează e iubirea şi modul în care te raportezi la celălalt. Pe viitorii concurenţi de la „Casa iubirii” îi aşteaptă o experienţă cu totul specială, o competiţie cu ei înşişi în primul rând, la capătul căreia vor exista doar doi câştigători, o fată şi un băiat. Fiecare dintre aceştia va intra în posesia premiului de 10.000 de euro. Reamintim că în fiecare săptămână a difuzării show-ului, în Galele de duminică, sunt aleşi de telespectatori prin vot, favoritul / favorita săptămânii. Aceştia se bucură atât de recunoaşterea publicului, cât şi de un premiu de 5.000 de lei.

Advertisement

Mai multe informaţii despre caravana „Casa iubirii” pot fi aflate pe kanald.ro. Castingul se va desfăşura în urmatoarele oraşe şi zile, după cum urmează:

  • Timişoara: 21 -22 octombrie ( În Timişoara, castingul are loc la hotel Boavista, în intervalul orar 11:00 – 19:00)
  • Craiova: 24 octombrie (la Craiova, castingul este la hotel Prestige, în intervalul orar 10:00 – 19:00)
  • Iaşi: 28-29 octombrie
  • Galaţi: 31 octombrie
  • Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie
  • Bistriţa: 7 noiembrie
  • Constanţa: 11-12 noiembrie
  • Braşov: 17-18 noiembrie
  • Sibiu: 19-20 noiembrie
  • Bucureşti: 23-26 noiembrie

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending