Caravana CÂŞTIGA ROMÂNIA de la TVR 2 a ajuns la Timişoara. Virgil Ianut este aşteptat şi la Cluj Napoca!

0
938

Pentru prima dată, un străin s-a înscris la un concurs de cultură generală cu întrebări despre România. Caravana continuă pe 31 august, la Cluj.

 

Caravana „Câștigă România!” a poposit ieri la Timișoara, iar numeroși bănățeni s-au grăbit să-l întâmpine pe Virgil Ianțu, ajuns pentru o zi în orașul natal. Iulius Mall, locul de întâlnire, a devenit neîncăpător când Andrei Borosovici, de la TVR Timișoara, l-a prezentat pe Virgil Ianțu. Cei doi au au intrat într-un dialog relaxat cu spectatorii, au spus glume, iar Virgil Ianțu a răspuns tuturor întrebărilor puse de fani.

 

A urmat apoi concursul ad-hoc de cultură generală, cu întrebări legate de zona Banatului. Printre cei zece norocoși selectați prin tragere la sorți s-a numărat și un sirian, stabilit de 26 de ani în România. Bărbatul a reușit repede să îi convingă pe cei prezenți că este un banățean veritabil și a știut răspunsul corect la aproape toate întrebările. La final, toți s-au bucurat de premii atractive, câte un album de călătorii de la Editura Litera, înmânate de îndrăgitul prezentator al emisiunii „Câștigă România!”.

 

Iubitorii concursurilor de cultură generală ai orașului de pe Bega s-au înscris la preselecțiile pentru cel de-al doile sezon al emisiunii-concurs de pe TVR 2. Unii s-au dovedit a fi mai vechi cunoștințe, aspiranți din primul sezon dornici acum să valorifice o nouă șansă. Alții au mărturisit că au cerut din timp o zi de concediu pentru a nu rata întâlnirea cu Virgil Ianțu, iar o tânără ce venise să-și susțină sora a găsit curajul să se înscrie la preselecțiile „Câștigă România!”, emisiunea sa favorită din care nu a ratat nicio ediție.

 

După Craiova și Timișoara, cravana „Câștigă România!” îşi continuă drumul către Cluj-Napoca, iar joi, 31.08.2017, de la ora 17.00, Virgil Ianțu își așteaptă toți prietenii la Platinia Shopping Center. Următoarele opriri vor fi la Târgu Mureș (01/09/2017, Promenada Mall) și Iași (03/09/2017, Pallas Mall).

 

Foto Credit: TVR

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii