miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneCastingCaravana de casting "Casa iubirii" la linia de start!

  Caravana de casting „Casa iubirii” la linia de start!

  Andreea Mantea, nerăbdătoare să-i întâlnească pe cei care doresc să participe la show-ul televizat și să-și găsească jumătatea; Află care sunt orașele unde ajunge caravana

  Andreea Mantea se pregătește de întâlnirea cu viitori concurenți aflăți în căutarea dragostei! Mai este doar o săptămâna până când caravana de casting „Casa iubirii” va pleca în țară, pentru a oferi tuturor celor care își caută dragostea oportunitatea de a participa la show-ul televizat, o experiență extraordinară care le poate schimba viața.

              „Casa iubirii” a devenit un adevărat fenomen în peisajul media media românesc și nu numai, aducând în fața micilor ecrane milioane de telespectatori povești de dragoste, întâmplări cotidiene, pline de emoție. “Casa Iubirii” îi așteaptă în continuare pe acei tineri curajoși, pregătiți să răspundă provocării celui mai frumos sentiment posibil: dragostea. Caravana show-ului va ajunge în perioada următoare în Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Timișoara, Craiova și București.

  „<Dragostea îți bate la ușă!! Suntem gata să pornim într-o nouă călătorie în căutarea iubirii adevărate și suntem convinși că vom găși oameni minunați care să ne împărtășească poveștile lor uluitoare. Iubirea este cea care ne unește și ne ghidează în această aventură extraordinară și sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe cei care își doresc să fie parte a unei experiențe minunate.  Primul oraș în care vom ajunge este Cluj-Napoca, unde vom fi pe 3 și 4 noiembrie! Vă așteptăm să ne cunoaștem mai bine!” a declarat Andreea Mantea. 

  Pentru a fi eligibili pentru participarea la casting, potențialii concurenți trebuie să fi împlinit 18 ani și să își dorească să între într-o competiție în care tot ceea ceea contează este iubirea și modul în care se raportează la celălalt.

  Primul oraș în care va ajunge caravana Casa iubirii este Cluj-Napoca; castingul se desfășoară vineri, 3 noiembrie, și sâmbătă, 4 noiembrie

  Primul oraș pe lista caravanei „Casa iubirii” este Cluj-Napoca, unde castingul se va desfășura în zilele de 3 și 4 noiembrie, la Hotel Confort (Str. Calea Turzii, Nr. 48), in intervalul orar 10:00 – 19:00. Lista integrală a orașelor și datelor de desfășurare a caravanei o gășiți mai jos: 

  3-4 noiembrie – Cluj-Napoca

  10-11 noiembrie – Iași

  17-18 noiembrie – Constanța

  24-25 noiembrie – Brașov

  1-2 decembrie – Sibiu

  8-9 decembrie – Timișoara

  10 decembrie – Craiova

  11 și 15 decembrie – București

  Cu povești autentice și emoțiile dintre cele mai puternice și sincere, „Casa iubirii” rămâne un show unic, dedicat celui mai frumos sentiment omenesc: dragostea. Cu Andreea Mantea ca amfitrion, acesasta emisiune a câștigat sufletul milioanelor de oameni, impunându-se ca un adevărat fenomen al micului ecran.

  Reality show-ul „Casa iubirii,” prezentat de carismatica Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.            

  Mai multe detalii despre caravana emisiunii “Casa iubirii” puteți afla din comunicatele de presă și informațiile furnizate pe site-ul oficial kanald.ro, dar și pe paginile oficiale de Facebook și Instagram ale emisiunii “Casa iubirii”.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente