Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Sambata, 31 august, si duminica, 1 septembrie, clujenii sunt asteptati sa isi sustina preferatii la super-show-urile “Romanii au talent” de la Casa de Cultura a Studentilor.

Juriul - romanii au talent

Ardelenii care vor fi selectati in cadrul preselectiilor din 27 septembrie, de la Hotel Belvedere, vor avea ocazia sa faca parte din spectacolul urmarit de o tara intreaga pe micile ecrane. Juratii Mihai Petre, Andra si Andi Moisescu sunt nerabdatori sa vada cu ce talente vor iesi romanii din Ardeal din nou la inaintare, aceasta dupa ce Clujul a dat tarii “eroul” din cel de-al doilea sezon al blockbuster-ului divertismentului romanesc, mentalistul Cristian Gog. Numere care mai de care mai spectaculoase, emotii, povesti impresionante si hohote de ras vor asigura doua zile de neuitat pentru cei veniti sa ii vada pe cei cu potential de “eroi”.

Show-urile “Romanii au talent” de la Casa de Cultura a Studentilor de sambata si duminica vor incepe de la orele 12:00 si 19:00, iar intrarea este libera, astfel ca publicul este asteptat sa vada in direct cum se scrie istorie in entertainment-ul romanesc.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending