Connect with us

EVENTS

FILM | Caravana TIFF ajunge la Cluj-Napoca

Published

on

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuă proiectul de succes Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino.

Organizată împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul, Odessa și Reelport, unul dintre principalii actori de pe piaţa digitală de film din Europa, caravana își propune să aducă în atenția publicului filme de succes din țările UE si non-UE.

Cea de-a patra ediție a Caravanei Filmelor TIFF are loc în 13 orașe din România. Prima oprire a fost la Buzău, apoi la Timișoara, Oradea și Bistrița, caravana continuându-și drumul către Cluj-Napoca. Cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, timp de trei zile, în perioada 23 – 25 iulie, în Parcul Central (aleea Principală), de la ora 22.00, cinefilii vor avea ocazia să vadă trei dintre filmele de succes prezentate la TIFF 2013.

Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending