Connect with us

Emisiuni

Caravana “Turist acasă” în “Tărâmul fermecat cu ochi albaștri”

Published

on

După Delta Dunării, Transfăgărășan și litoralul Mării Negre vine rândul Retezatului. De pe crestele munților, reporterii Digi24 vor transmite în direct pentru telespectatorii care nu au plecat încă în vacanță. Vineri, 26 iulie 2019, Caravana “Turist Acasă” a pornit iar la drum!                              

Tabăra va fi la Lacul Cinciș, locul care oferă cea mai spectaculoasă priveliște din elicopter a “tărâmului fermecat cu ochi albaștri” – lacurile glaciare din Parcul Natural Retezat. Farmecul de poveste al Retezatului se dezvăluie pe de-a întregul doar alături de invitații speciali ai ediției, artizani pe care UNESCO îi numește “tezaur viu”, ambasadori ai culturii și tradițiilor românești.

Istoria oamenilor care, la începutul anilor ‘80, lucrau fără odihnă în carierele de marmură de unde s-a luat materia prima pentru ridicarea Palatului Parlamentului, secretele bisericilor de piatră, vechi de când lumea și Barajul Gura Apelor, unul dintre cele mai frumoase din țară, vor fi prezentate în ediția din acest weekend a emisiunii “Turist acasa”. După Retezat, caravana Digi24 va coborî până la Muntele Mic pentru a transmite în direct show-ul aviatic de sâmbătă, de lângă Deva.

Digi24 descoperă România așa cum nu ai mai văzut-o, de vineri până luni dimineață, din bărcile pescarilor lipoveni până la mocănița maramureșeană, împreună cu Alexandra și Cătălin. Fiecare final de săptămână din iulie și august va aduce telespectatorilor unul dintre cele 16 premii puse în joc, 8 weekend-uri de relaxare la Brașov și 8 telefoane mobile smart Digi K1 cu abonament Digi Mobil.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending