Connect with us

Eurovision

Cârcotaşa Alexa Niculae, optimistă, dar şi emoţionată înainte de semifinala Eurovision 2017

Published

on

Reclame

Realizatoarea rubricii “Vocea Poporului”, din emisiunea Cronica Cârcotaşilor, este încrezătoare în şansele pe care le are piesa pentru care a colaborat cu Mihai Alexandru.

 

Alexa Niculae a ajuns pentru prima oară în finala internațională Eurovision, de această dată ca textieră a piesei Yodel It, în timp ce, în urmă cu 2 ani participa împreună cu Aurelian Temișan şi piesa “Chica Latina” la finala națională. Realizatoarea rubricii “Vocea Poporului”, din emisiunea Cronica Cârcotaşilor, a reuşit o performanţă similară și în urmă cu cinci ani.

 

„Colaborarea a plecat de la solicitarea compozitorului Mihai Alexandru, de a scrie un text pentru o piesă, nici nu știam atunci că va participa la Eurovision, etapa națională”, spune Alexa. Cârcotaşa este optimistă în ceea ce priveşte finala de la Kiev: „Cred că anul acesta vom avea parte de o finală interesantă şi sper ca totul să fie de bun augur, cu un rezultat pe măsură pentru noi. De când am ajuns la Kiev am participat la mai multe evenimente, petreceri, concerte. M-am întâlnit cu Mans Zemerlow câștigătorul din 2015 care m-a felicitat pentru piesa noastră. Kiev-ul e un oraș plin cu verdeață cu clădiri foarte înalte. Datorită arhitecturii oarecum asemănătoare cu cea de la noi am impresia, pe alocuri, că sunt la București.”

 

Finala Eurovision are loc la Kiev pe 13 mai, având semifinalele pe 9 şi pe 11 mai. Anul acesta 18 țări concurează în prima semifinală, cea de azi ( 9 mai), iar alte 18 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, de pe 11 mai. Potrivit tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii ţărilor participante la Eurovision 2017, reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, vor urca pe scenă în a doua semifinală a concursului, de pe poziţia a şasea.

Alexa Niculae face parte din echipa Cronicii Cârcotaşilor din anul 2012, emisiune difuzată la Prima TV, în fiecare miercuri, la 20:30.

 

Foto Credit: PRIMA TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending