Carcotasii au dus “Cronica” peste mari si tari (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Carcotasii au dus “Cronica” peste mari si tari (galerie foto)

Published

on

Sezonul 23 al emisiunii “Cronica Carcotasilor” a ajuns la final. Ultima editie a show-ului va contine cele mai bune momente de la inceputul anului pana acum. Intro-urile pentru aceasta editie au fost filmate in locatii speciale, departe de agitatia din Capitala.

Joi, 9 iunie, Carcotasii si-au facut bagajele si au decolat de pe aeroportul Otopeni. Au aterizat la Barcelona, unde au facut turul orasului, au fost pe vestitul bulevard La Rambla si pe stadionul Camp Nou, au vizitat Sagrada Familia, dupa care s-au imbarcat pe vasul de croaziera Splendida. Urmatoarea destinatie a fost Marsilia unde, printre altele, au vizitat si catredrala Notre Dame de la Garde.

Au ajuns apoi in Genova unde au vizitat si aici cele mai cunoscute obiective, printre care si casa in care se spune ca s-ar fi nascut Cristofor Columb. Au luat apoi autocarul spre Milano si de aici avionul spre Bucuresti.

A fost o mini-vacanta binemeritata, in care Carcotasii au imbinat utilul cu placutul. S-au plimbat pe strazile celor patru orase in care au filmat, au vizitat obiective turistice, s-au relaxat si s-au bucurat de cele doua zile petrecute impreuna pe luxosul vas de croaziera.

Daca vreti sa vedeti cum a decurs mini-sejurul Carcotasilor, nu ratati “Cronica”, miercuri, 15 iunie, de la ora 20:15, la Prima TV.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending