Connect with us

Reality Show

Care au fost primele reacții ale concurenților de la America Express. Ce au făcut aceștia după ce s-au întors de la filmări

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Cele nouă echipe care în urmă cu mai bine de o lună au pornit în aventura vieții lor, în noul sezon al emisiunii America Express – Drumul Soarelui, s-au întors în România. Care au fost primele reacții ale vedetelor din showbiz-ul românesc.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și partenerul ei, Mike, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu sunt cele nouă echipe care au acceptat provocarea celui mai dur reality show și au pornit în aventura vieții lor, pe Drumul Soarelui, în noul sezon al emisiunii America Express.

La scurt timp după ce s-au întors de la filmările America Express – Drumul Soarelui, concurenții noului sezon au avut și primele reacții pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au dat mare petrecere la o piscină din afara Captalei, cu ocazia zilei de naștere a artistului, care a împlinit 26 de ani pe data de 11 iulie. Cleopatra Stratan a ales să îmbrace o rochie foarte decoltată, care îi lăsa abdomenul la vedere. În urmă cu doar câteva minute, cei doi au transmis pe instagram mesajul: „O nouă experiență încheiată!”

Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-au reîntors și ele la viața lor de zi cu zi. În cursul zilei de ieri, Iuliana Pepene s-a întors deja la job, în timp ce Sonia Simionov a ales să se relaxeze câteva zile la mare, pe litoralul românesc. Aceasta a transmis și un mesaj pe pagina personală de instagram.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending