Connect with us

Vedete

Care este legătura între Radu Țibulcă, actorul din „Moldovenii”, și celebrul Pavarotti ?

Published

on

Radu Țibulcă, cel care îl interpretează într-un mod inedit și autentic pe primarul Ghiță Șpagoveanu în serialul „Moldovenii”, difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 23:00, pe Kanal D, a atras prin personalitatea sa extrem de versatilă și jovială, tot felul de porecle de-a lungul copilăriei sale. Încă din primii ani de viață, Radu Țibulcă s-a bucurat de un public numeros, care i-a apreciat calitățile vocale. Vecinii săi au fost primii fani care au ascultat „performanțele lui artistice”, dar și cei care i-au dat primele nume de scenă. 

 

„La un an am rostit cuvântul „termoplonjon”, iar la un an și câteva luni deja îi recunoșteam pe cei trei tenori celebri: Jose Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti. Melodia mea preferată era „O sole mio”, o și cântam destul de des, și un vecin din bloc m-a poreclit Pavarotti, porecla care mi-a rămas până la aproape trei ani, când am început să recunosc mașini pe stradă. Nu era foarte greu, în 1998 erau foarte multe Dacii și modele Daewoo, până când am văzut un Mercedes, și de atunci am rămas fascinat de această marcă. Așa am scăpat de porecla „Pavarotti”, dar am primit-o pe „Mercedes”. Aveam un vocabular vast și pronunțam ușor cuvinte complicate, dar nu puteam să spun că mă cheamă Radu Ţibulcă și spuneam că ma numesc „Dadi Buc”. Porecla „Dadi” mi-a rămas până am mers la școală. Am căpătat o altă porecla abia la sfârșitul liceului, când eram un împătimit al trasului de fiare, eram imens și mi se spunea… „Brandone”, a povestit amuzat Radu Ţibulcă.

Succesul serialului „Moldovenii” i-a adus o nouă poreclă. Nu de puține ori, Radu Ţibulcă este strigat pe stradă… Șpagoveanu, lucru care nu îl deranjează, el declarând în nenumărate rânduri că personajul Ghiță Şpagoveanu a fost creat pentru a aduce zâmbetul pe buzele publicului.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending