Connect with us

Seriale

Care-i “Gustul vieții după gratii”? Află-l din fața televizorului

Published

on

Serialul „Gustul vieții după gratii”, produs de către Arnold Shapiro, prezintă noi metode concepute pentru a opri adolescenții de astăzi să devină delicvenții de mâine.

Fiecare episod de câte o oră se concentrează asupra unui program de reabilitare din SUA, urmărind un grup de adolescenți cu probleme ce participă la această acțiune. Serialul prezintă activitățile lor de zi cu zi din închisoare și progresele înregistrate ulterior prin monitorizarea lor timp de două luni, pentru a urmări impactul programului.

Acest proiect destinat tinerilor infractori aduce băieți și fete de etnii diferite, care provin din medii variate, cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani, într-o sesiune intensivă de o zi în spatele gratiilor, pentru a le prezenta realitatea din închisoare. Tinerii din serial vor interacţiona îndeaproape cu deţinuţi ale căror alegeri în viaţă au condus la încarcerarea lor şi care îi avertizează încotro se îndreaptă dacă nu îşi schimbă comportamentul.

BEYOND SCARED STRAIGHT #32 (WesternTidewater, VA).Arnold Shapiro Productions (USA).Teens spend time at Western Tidewater Regional Jail in Virginia.

Crime + Investigation (CI) va difuza în această seară premiera celui de-al cincilea sezon din „Gustul vieții după gratii”. Noile episoade vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Stire redactata cu ajutorul unui terminal Samsung GALAXY S5

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending