Connect with us

Cinema

Care să fie rețeta de succes a comediei #Selfie?

Published

on

Reclame

Mai mult decât un fenomen, filmul #Selfie a adus deja în cinematografe aproximativ 20.000 de spectatori și asta într-o singură săptămână.

Cu un buget de aproape 900.000 de euro, #Selfie a fost filmat în 27 de zile, în 12 locații. La realizarea comediei a participat o echipă de filmare compusă din 68 de profesioniști, care a fost completată de 9 cascadori, totul fiind coordonat cu talent și determinare de Cristina Iacob, regizorul filmului.

Un proiect cinematografic extrem de ambițios, #Selfie a folosit 10 camere pentru realizarea unei cascadorii impresionante, în care o mașină a plonjat în apele Mării Negre. Din fericire totul a mers ca pe roate și nu numai că nimeni nu a avut de suferit, însă întreaga scenă a fost filmată din prima încercare, cum s-ar spune în termeni de specialitate ,,dintr-o singură dublă”.

Chiar dacă munca din spatele acestei comedii a fost una titanică, ceea ce transformă #Selfie într-un altfel de film românesc este echipa tânără implicată în realizarea sa, de la actorii principali: Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin, până la cea care a orchestrat totul, regizorul Cristina Iacob.

Filmul reușește performanța de a reuni și nume celebre pe marile ecrane: Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu, Dan Chișu, Răzvan Fodor, Alina Chivulescu, Carmen Tănase și Nicoleta Luciu și nu în ultimul rând Smiley și Alex Velea, care pot fi admirați cu toții în roluri memorabile în #Selfie.

Astăzi echipa de actori și realizatori ai filmului își dă întâlnire cu fanii la Iași, cu începere de la ora 19.00, la cinema Republica, unde va avea loc proiecția de gală a filmului, care va fi precedată de o sesiune de autografe.

Tot de astăzi, fanii au ocazia să vadă filmul și în trei noi locații, respectiv: Colours Cinema Alba Iulia (în incinta Alba Mall), Cinema City Bacău și Cinema Republica din Iași.

Care a fost atmosfera pe platourile de filmare și cât de mult s-au distrat actorii puteți afla urmărind acest material video.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending