Connect with us

ȘTIAI CĂ...?

Care sunt cele mai bogate staruri din lume?

Published

on

Reclame

Există mulți artiști celebri și influenți care au câștigat o avere imensă de-a lungul carierei lor. Iată lista celor mai bogate staruri din lume, conform revistei Forbes în 2021:

  1. Kanye West – Cu o avere netă evaluată la 6,6 miliarde de dolari, Kanye West este cel mai bogat star din lume. Acesta și-a construit averea în principal prin vânzarea de încălțăminte și haine.
  2. Dwayne „The Rock” Johnson – Actorul și fostul luptător de wrestling Dwayne „The Rock” Johnson ocupă locul al doilea în topul celor mai bogate staruri din lume, cu o avere netă de 5 miliarde de dolari.
  3. Rihanna – Cântăreața și antreprenoarea Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bogați staruri din lume, cu o avere netă evaluată la 1,7 miliarde de dolari.
  4. Jay-Z – Rapperul și producătorul muzical Jay-Z se află pe locul al patrulea în topurile Forbes, cu o avere netă de 1,4 miliarde de dolari.
  5. Kim Kardashian West – Personalitatea media, Kim Kardashian West, ocupă locul al cincilea în topul celor mai bogate celebrități din lume, cu o avere netă de 1 miliard de dolari.
  6. Tyler Perry – Actorul, producătorul și regizorul Tyler Perry ocupă locul al șaselea în topul celor mai bogați staruri din lume, cu o avere netă de 1 miliard de dolari.
  7. Jerry Seinfeld – Comedianul și actorul Jerry Seinfeld se află pe locul al șaptelea în topul celor mai bogate staruri din lume, cu o avere netă de 950 de milioane de dolari.
  8. Madonna – Cântăreața legendară Madonna ocupă locul al optulea în topul celor mai bogate staruri din lume, cu o avere netă de 850 de milioane de dolari.
  9. BTS – Grupul de muzică pop sud-coreean BTS ocupă locul al nouălea în topul Forbes, cu o avere netă de 835 de milioane de dolari.
  10. Dr. Dre – Rapperul și producătorul muzical Dr. Dre închide topul celor mai bogați staruri din lume, cu o avere netă de 820 de milioane de dolari.

Acești staruri au reușit să-și obțină averea prin diverse ocupații, cum ar fi muzica, filmul, televiziunea și afacerile.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending