Care sunt cele mai bune Lenjerii de Pat de pe piața românească?

0
547

În calitate de lider în producția de lenjerii de pat pe piața românească, fabrica din Pucioasa și-a dorit întotdeauna să îndeplinească cerințele clienților și a reușit. Lenjeriile de pat fabricate în România, în orașul Pucioasa, au cea mai bună calitate și sunt disponibile în numeroase variante.

Pucioasa este un oraș cu prestigiu în confecționarea lenjeriilor de pat, din anul 1992. Acest oraș cu tradiție de peste 100 de ani, în fabricarea produselor textile, este renumit prin această fabrică, unde se realizează lenjerii de pat de calitate premium. Acestea se diferențiază de alte produse prin calitatea materialelor, a țesăturilor și a cusăturilor.

Aceasta este cea mai mare fabrică din Romania, care realizează în principal:

  • Lenjerii de pat din bumbac satinat
  • Lenjerii de pat din bumbac 100%
  • Lenjerii de pat din bumbac gros.

Țesăturile satinate, dublu satinate, netede, jacquard, poplin sunt cele mai apreciate în țara noastră. Toate lenjeriile de pat realizate la fabrica din Pucioasa fac parte din gama produselor de TOP, le fiind preferate de clienți, datorita calității lor. Produsele sunt testate în laboratoare recunoscute RENAR, care garantează calitatea și rezistența țesăturilor, a culorilor și imprimeurilor, dar și calitatea și compoziția fibroasă a materialelor.

Dacă îți dorești astfel de produse, îți sugerăm să vezi oferta de lenjerii de pat fabricate în România pe CumparaMisim.ro. Acest magazin are o gamă largă de produse, iar lenjeriile de pat de pe site nu reprezintă doar articole de calitate excelentă, ele sunt și funcționale, elegante, durabile în timp.

Magazinul are o mare varietate de lenjerii de pat realizate la renumita fabrică din orașul Pucioasa. Acestea sunt făcute din materiale de înaltă calitate, ca să servească bine, o perioadă îndelungată de timp. În această perioadă sunt reduceri mari la lenjeriile de pat Pucioasa de pe CumparaMisim.ro; pe site poți vedea numeroasele variante, modele, culori, imprimeuri 3D și 5D, calitatea care satisface toate așteptările. Iată principalele reduceri:

1. Reduceri de 68% la lenjerii de LUX Pucioasa

Produsele sunt pentru pat de două persoane, au două fețe, sunt din bumbac satinat, au imprimeu 3D. Seturile conțin un cearșaf de pilotă, un cearșaf de pat și două fețe de pernă. Având în vedere cât de frumos sunt ambalate în cutie de carton elegantă și pungă cadou, ele pot fi oferite și cadou.

2. Reduceri de 60% la lenjerii de pat super elegante Pucioasa din bumbac satinat superior

Acestea sunt dintr-o țesătură fină și plăcută la atingere, care conține 60% bumbac, 40% poliester. Țesătura nu se decolorează, nu trebuie să fie călcată și are rezistență bună în timp. Fiecare produs este elegant, are un aspect lucios, este alcătuit din 6 piese: un cearșaf pilotă, un cearșaf de pat și patru fețe de pernă. Bumbacul satinat lasă pielea să respire vara și păstrează căldura corpului în anotimpul rece.

3. Reduceri de 50% la lenjerii de pat dublu, cu imprimeu 3D, din bumbac superior Pucioasa

Aceste produse sunt pentru pat de două persoane, au 4 piese și anume: un cearșaf pilotă, un cearșaf de pat și două fețe de pernă. Sunt din țesătură de bumbac satinat superior, de LUX. Sunt ambalate în cutie elegantă din carton, deci pot fi și o idee bună de cadou pentru cineva drag.

4. Reduceri de 45% la lenjerii de pat super elegante Pucioasa

Lenjeriile sunt din bumbac satinat superior, au un imprimeu modern, foarte elegant, care nu se decolorează, dacă se respectă instrucțiunile de întreținere. Materialul este de calitate superioară, are o textură moale, fină, plăcută la atingere. Aceste lenjerii includ 6 piese: un cearșaf pentru pilotă, un cearșaf pentru pat, patru fețe de pernă.

5. Reduceri de 41% la lenjerii de pat Pucioasa

Acum poți beneficia de reduceri de 41% la o gamă variată de lenjerii de pat, care diferă prin imprimeuri, compoziția materialului și alte detalii:

  • Sunt lenjerii de pat cu imprimeu modern, realizate din bumbac satinat superior, compoziția țesăturii fiind 70% bumbac + 30% poliester
  • Pe site se găsesc lenjerii de pat cu imprimeu 5D, care au 6 piese (un cearșaf pilotă, un cearșaf pat și 4 fețe de pernă), realizate din bumbac satinat. Materialul arată senzațional, este neted și plăcut la atingere, are o textură ca cea a țesăturilor din bumbac 100%.
  • Sunt și lenjerii pentru pat dublu super elegante Pucioasa, cu imprimeu Moș Crăciun. Acestea sunt din țesătură fină și moale, din finet satinat, au 6 piese – un cearșaf pentru pilotă, un cearșaf pentru pat, patru fețe de pernă. Pot fi dăruite cadou pentru că imprimeul este specific Sărbătorilor de iarnă.
  • Pentru cadouri de Crăciun sunt potrivite și lenjeriile de pat dublu din bumbac satinat, care au cu 6 piese – un cearșaf pilotă, un cearșaf pat, patru fețe de pernă. Acestea sunt super elegante, sunt fabricate de asemenea în Pucioasa, au imprimeu 3D cu Moș Crăciun. Sunt ambalate în cutie de carton lăcuită și în pungă, cu textul “Sărbători Fericite!”

Reduceri de 41% sunt și la cuverturi pentru pat dublu Ralex Pucioasa. Astfel de produse arată superb au și două fețe de pernă, sunt pentru pat dublu matrimonial. Setul este făcut din bumbac satinat, are compoziția țesăturii 60% bumbac și 40 poliester; cuvertura este matlasată, are umplutură din poliester. Imprimeul este deosebit, rezistența îndelungată a culorilor se păstrează perfect dacă se respectă temperatura maximă de spălare de 40°C automat și nu se folosesc înălbitori chimici.

Indiferent de alegere, toate aceste produse de pe CumparaMisim.ro sunt de calitate și sunt disponibile la prețuri atractive. Articolele brand-ului Pucioasa au demonstrat de-a lungul anilor că acest producător de lenjerie de pat este cel mai mare din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.