Connect with us

Life Style

Care sunt cele mai bune Lenjerii de Pat de pe piața românească?

Avatar

Published

on

În calitate de lider în producția de lenjerii de pat pe piața românească, fabrica din Pucioasa și-a dorit întotdeauna să îndeplinească cerințele clienților și a reușit. Lenjeriile de pat fabricate în România, în orașul Pucioasa, au cea mai bună calitate și sunt disponibile în numeroase variante.

Pucioasa este un oraș cu prestigiu în confecționarea lenjeriilor de pat, din anul 1992. Acest oraș cu tradiție de peste 100 de ani, în fabricarea produselor textile, este renumit prin această fabrică, unde se realizează lenjerii de pat de calitate premium. Acestea se diferențiază de alte produse prin calitatea materialelor, a țesăturilor și a cusăturilor.

Aceasta este cea mai mare fabrică din Romania, care realizează în principal:

  • Lenjerii de pat din bumbac satinat
  • Lenjerii de pat din bumbac 100%
  • Lenjerii de pat din bumbac gros.

Țesăturile satinate, dublu satinate, netede, jacquard, poplin sunt cele mai apreciate în țara noastră. Toate lenjeriile de pat realizate la fabrica din Pucioasa fac parte din gama produselor de TOP, le fiind preferate de clienți, datorita calității lor. Produsele sunt testate în laboratoare recunoscute RENAR, care garantează calitatea și rezistența țesăturilor, a culorilor și imprimeurilor, dar și calitatea și compoziția fibroasă a materialelor.

Dacă îți dorești astfel de produse, îți sugerăm să vezi oferta de lenjerii de pat fabricate în România pe CumparaMisim.ro. Acest magazin are o gamă largă de produse, iar lenjeriile de pat de pe site nu reprezintă doar articole de calitate excelentă, ele sunt și funcționale, elegante, durabile în timp.

Magazinul are o mare varietate de lenjerii de pat realizate la renumita fabrică din orașul Pucioasa. Acestea sunt făcute din materiale de înaltă calitate, ca să servească bine, o perioadă îndelungată de timp. În această perioadă sunt reduceri mari la lenjeriile de pat Pucioasa de pe CumparaMisim.ro; pe site poți vedea numeroasele variante, modele, culori, imprimeuri 3D și 5D, calitatea care satisface toate așteptările. Iată principalele reduceri:

1. Reduceri de 68% la lenjerii de LUX Pucioasa

Produsele sunt pentru pat de două persoane, au două fețe, sunt din bumbac satinat, au imprimeu 3D. Seturile conțin un cearșaf de pilotă, un cearșaf de pat și două fețe de pernă. Având în vedere cât de frumos sunt ambalate în cutie de carton elegantă și pungă cadou, ele pot fi oferite și cadou.

2. Reduceri de 60% la lenjerii de pat super elegante Pucioasa din bumbac satinat superior

Acestea sunt dintr-o țesătură fină și plăcută la atingere, care conține 60% bumbac, 40% poliester. Țesătura nu se decolorează, nu trebuie să fie călcată și are rezistență bună în timp. Fiecare produs este elegant, are un aspect lucios, este alcătuit din 6 piese: un cearșaf pilotă, un cearșaf de pat și patru fețe de pernă. Bumbacul satinat lasă pielea să respire vara și păstrează căldura corpului în anotimpul rece.

3. Reduceri de 50% la lenjerii de pat dublu, cu imprimeu 3D, din bumbac superior Pucioasa

Aceste produse sunt pentru pat de două persoane, au 4 piese și anume: un cearșaf pilotă, un cearșaf de pat și două fețe de pernă. Sunt din țesătură de bumbac satinat superior, de LUX. Sunt ambalate în cutie elegantă din carton, deci pot fi și o idee bună de cadou pentru cineva drag.

4. Reduceri de 45% la lenjerii de pat super elegante Pucioasa

Lenjeriile sunt din bumbac satinat superior, au un imprimeu modern, foarte elegant, care nu se decolorează, dacă se respectă instrucțiunile de întreținere. Materialul este de calitate superioară, are o textură moale, fină, plăcută la atingere. Aceste lenjerii includ 6 piese: un cearșaf pentru pilotă, un cearșaf pentru pat, patru fețe de pernă.

5. Reduceri de 41% la lenjerii de pat Pucioasa

Acum poți beneficia de reduceri de 41% la o gamă variată de lenjerii de pat, care diferă prin imprimeuri, compoziția materialului și alte detalii:

  • Sunt lenjerii de pat cu imprimeu modern, realizate din bumbac satinat superior, compoziția țesăturii fiind 70% bumbac + 30% poliester
  • Pe site se găsesc lenjerii de pat cu imprimeu 5D, care au 6 piese (un cearșaf pilotă, un cearșaf pat și 4 fețe de pernă), realizate din bumbac satinat. Materialul arată senzațional, este neted și plăcut la atingere, are o textură ca cea a țesăturilor din bumbac 100%.
  • Sunt și lenjerii pentru pat dublu super elegante Pucioasa, cu imprimeu Moș Crăciun. Acestea sunt din țesătură fină și moale, din finet satinat, au 6 piese – un cearșaf pentru pilotă, un cearșaf pentru pat, patru fețe de pernă. Pot fi dăruite cadou pentru că imprimeul este specific Sărbătorilor de iarnă.
  • Pentru cadouri de Crăciun sunt potrivite și lenjeriile de pat dublu din bumbac satinat, care au cu 6 piese – un cearșaf pilotă, un cearșaf pat, patru fețe de pernă. Acestea sunt super elegante, sunt fabricate de asemenea în Pucioasa, au imprimeu 3D cu Moș Crăciun. Sunt ambalate în cutie de carton lăcuită și în pungă, cu textul “Sărbători Fericite!”

Reduceri de 41% sunt și la cuverturi pentru pat dublu Ralex Pucioasa. Astfel de produse arată superb au și două fețe de pernă, sunt pentru pat dublu matrimonial. Setul este făcut din bumbac satinat, are compoziția țesăturii 60% bumbac și 40 poliester; cuvertura este matlasată, are umplutură din poliester. Imprimeul este deosebit, rezistența îndelungată a culorilor se păstrează perfect dacă se respectă temperatura maximă de spălare de 40°C automat și nu se folosesc înălbitori chimici.

Indiferent de alegere, toate aceste produse de pe CumparaMisim.ro sunt de calitate și sunt disponibile la prețuri atractive. Articolele brand-ului Pucioasa au demonstrat de-a lungul anilor că acest producător de lenjerie de pat este cel mai mare din România.

Comentarii

Life Style

Event design experience – şi evenimentele au nevoie de un designer

Avatar

Published

on

            Organizarea evenimentelor speciale marchează cele mai frumoase şi importante momente din viaţă. Din păcate, actuala pandemie a schimbat modul în care acestea sunt organizate şi limitează numărul participanţilor, cu scopul de a ne proteja. Dar chiar şi într-un cadru restrâns, putem crea clipe memorabile, respectând toate regulile necesare. Însă nu despre norme sau indicaţii este vorba în continuare, ci despre concepte creative şi una dintre cele mai populare practici din industria evenimentelor, designul experiențial de eveniment (event design experience).

 

În general, diferitele manifestări se bazează mult pe planificare, însă aria mangementului evenimentelor înseamnă mai mult de atât. Astăzi, un manager de evenimente trebuie să stăpânească nu doar arta organizării, dar să și surprindă prin creativitate. În plus, este necesar de înţeles de ce se organizează unele evenimente, care este impactul lor și faptul că transmit informații și emoții deopotrivă, sunt unice și adună oamenii împreună (chiar şi numai virtual sau în aer liber, cu distanţele aferente).

            Și evenimentele au nevoie de un designer ! Afirmaţia nu este una care pur şi simplu sună bine, este o abordare ce „reprezintă conceperea unei structuri pentru o manifestare, expresia conceptului atât verbal, cât și vizual, iar în final, execuția acestuia.” Aşa afirmă cei mai cunoscuţi practicieni din domeniu care scriu cu fiecare eveniment, literatura de specialitate. Cu alte cuvinte, designul înseamnă catering, conținut, divertisment, mediul sau atmosfera, etapa de producție, programul și tema evenimentului. Orice detaliu, de la decor și până la mâncare, contează. Se încearcă pe cât posibil îmbinarea funcționalului cu latura estetică, iar acestea sunt doar câteva etape către un eveniment de succes. Evident că toate ideile frumoase, se cer adaptate noului context, pentru ca orice manifestare să se desfăşoare în deplină siguranţă.

 

Dar revenin la conceptul de creativitate din evenimentele speciale. Cu rădăcini în marketingul experiențial, proiectarea experienței de eveniment înseamnă crearea unei legături emoționale cu participanții la eveniment, este promovată interacțiunea (chiar şi virtuală), iar mesajul este transmis pe cât posibil prin toate cele cinci simțuri (aşa cum spune literatura de specialitate). De aceea, trebuie urmărite cele șapte elemente amintite mai sus. Ambientul se dorește a fi unul atractiv din punct de vedere vizual, dar în concordanță cu tema, de la muzică, până la aperitive, parfumul locului, dar și texturile care îmbracă salonul, dacă de exemplu, ne referim la un eveniment de familie.

Alături de planner, designerul de evenimente este partea creativă a echipei. Aşa că, printre întrebările adresate clientului, se numără care sunt culorile preferate, până la ce decor își imaginează. Așa ar lua naștere brieful, pe baza căruia se va elabora strategia experienței de eveniment, conceptul și toate elementele designului. O imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, așa că pentru pitch, clienţii pot fi plăcut surprinşi cu o previzualizare a evenimentului, grație soft-urilor speciale. Spre final, urmează bugetul şi de ce nu, un posibil model de evaluare post-eveniment.

Cu rădăcini în management, comunicare, relaţii publice şi chiar design de interior, conceptul de event design experience a creat cele mai deosebite evenimente, care au mereu la bază un concept bine definit. Cu speranţa că totul va fi bine, propun o idee interesantă prin care Kylie Carlson, event designer, descrie creativul din domeniul evenimentelor: „Ca să fii designer de evenimente, ai nevoie de răbdarea unui sfânt, pielea unui aligator și inima unui artist.”

Sursă imagini: pinterest.com / freepik.com

 

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Nu vă feriţi de culorile pământii în amenajarea casei – idei și soluții de la DecoDepot

Avatar

Published

on

decoratiuni casa decodepot.ro

Toată lumea visează la un cămin primitor, la o atmosferă caldă acasă. Decorul creat este cel care dictează parțial starea de bine pe care o avem. Așadar pare o tendință firească integrarea unor culori plăcute, vii, expresive, vibrante. Trecând peste prejudecata culorilor pământii ca fiind cele care pot plictisi vizual, o astfel de soluție cromatică permite combinații interesante, de fapt.

Culorile pământii sunt toate cele care se corelează cu solul și mineralele naturale, derivate de la maro, negru. Paleta de culori de pământ stă la baza nuanțelor calde. Putem corela aici și tonurile asimilate cu frunzele, cerul sau soarele, de ce nu.

În magazinele de profil, cu decoratiuni interioare, DecoDepot spre exemplu, varietatea culorilor este destul de mulțumitoare încât să regăsim și combinațiile sugerate. Folosiți ocru, cărămiziu, teracotă, taupe, bronzul fără teamă că decorul va fi plictisitor. Iată cum:

Evitați maroul predominant

Într-adevăr, ce e prea mult strică, iar maroul poate da un aer mai mohorât. Orice nuanță pământie poate fi combinată cu nuanţe neutre luminoase, cu alb, bej, pentru a avea un echilibru cromatic, dar și un contrast plăcut în același timp.

Foarte ușor de creat un decor a la anii 60 sau 70 sau un decor modern

Pentru nostalgici și pasionați de stil vintage, prin paleta de culori pământii poate fi destul de ușor de creat un decor specific anilor 60 sau 70. Într-o asociere cu decorațiuni verzi sau aurii regăsite la Decodepot.ro va fi cu atât mai bine.

Într-o cameră de zi pot fi folosite combinații de culori neutre – alb, negru sau gri – cu pasteluri de orice fel și ceva nuanțe ce adaugă mai multă lumină, tonuri fluorescente de ce nu.

La polul opus sunt cei care preferă mai degrabă stilul modern de amenajare. Nici aici nu este prea greu de obținut un decor plăcut. De data aceasta baza va fi despre combinațiile alb-negru; pot fi adăugate elemente ocru cu tente de galben sau roșu. Într-un dormitor în care domnește relaxarea, combinația de maro și un ton de albastru pal poate fi ideală. În completare pot exista și decorațiuni albe, bej sau ocru.

Pentru iubitorii de verde, iată și o altă veste bună: verdele poate fi integrat mai ușor ca oricând într-un decor unde culorile pământii sunt baza. Prezența verdelui poate fi chiar și numai despre plantele de apartament, așezate în ghivece interesante. În acest sens pereții ar trebui să fie o culoare neutră, de gri spre exemplu.

Decor de vis în casă sau în grădină, de la aceeași sursă

Pentru că decorul întregește eforturile de a face dintr-un spațiu acel acasă unde ne simțim confortabil, nu este de ignorat nici faptul că spațiul verde – grădina, terasa, mica curte etc. – merită la fel de multă atenție ca interiorul. Mai cu seamă că în sezonul cald orele petrecute aici sunt mai îndelungi, iar serile cu atât mai plăcute.

DecoDepot propune decoratiuni gradina cu mult accent pe materiale naturale, ceramică, piatră. Pot fi alese cele ce au patina timpului, în stil antichizat, dar și variante mai colorate, decorațiuni moderne.

Oferta completă o regăsiți în cadrul magazinului online decodepot.ro, unde și categorii de decorațiuni specifice pentru anumite spații pot fi regăsite.

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Fata Dianei Bianca, cunoscută și ca Barbie de România a intrat prima la Medicină

Avatar

Published

on

Sexy afacerista Diana Bianca – Barbie de România, așa cum mai este cunoscută are o fiica la fel de frumoasă și de deșteaptă! Fiica afaceristei a dezvăluit ce notă a obținut în urmă examenului de admitere la medicina. A intrat PRIMA, cu nota 9.80!!!!!

Poate că mulți s-ar fi așteptat la o notă mică, ținând cont de faptul că fiica Dianei este, cum se spune în popor, un “copil de bani gata”.  Ei bine, expresia nu își găsește justificarea în cazul de față. ”Barbie de România” are toate motivele pentru a fi mândră, atâta vreme cât fiica ei a obținut nota…9.80.

Bianca, fiica Dianei este un copil cuminte și din ce se poate vedea pe rețelele de socializare, aceasta are o relație de prietenie cu mama ei și sunt foarte apropriate. Din sursele Dianei am aflat că Bianca este un copil exemplu, deoarece pe lângă acest exament pe care l-a trecut cu brio, ea este studentă și în anul II la Facultatea de Psihologie, aceeași facultate pe care a făcut-o și mama ei.

Însă nici mama nu se lasă prea jos, Diana a luat BAC-ul cu nota 10 la cinci materii, în fiecare an avea premii la Olimpiadele Naționale și a intrat la Facultatea de Psihologie a șasea din 1700 de candidați.

Până la urmă, cum spune și o vorba din popor: “Așa mama, așa fiica!”.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0