Connect with us

UTILE

Care sunt procedurile de albire dentara in cabinetul stomatologic?

Published

on

Reclame

Atunci cand nu esti multumit(a) de aspectul danturii si mai ales de culoarea dintilor, cea mai la indemana solutie o reprezinta albirea dentara. Este o solutie mult mai putin invaziva comparativ cu tratamentele dentare cu fatete sau cu imbracarea dintilor in coroane dentare.

In ciuda faptului ca exista foarte multe informatii in mediul online, pentru rezultate de durata si pentru evitarea riscurilor efectelor adverse, se recomanda ca albirea dentara sa fie efectuata doar in cadrul cabinetelor stomatologice. Exista diferite proceduri pentru albire dinti Alexandria, fiecare procedura fiind aleasa in functie de recomandarile medicului specialist.

Variante de proceduri pentru albirea dentara

O prima varianta pentru albirea dintilor este aceea in care este folosita lampa UV. Vorbim despre procedura care se adreseaza pacientilor cu dinti sanatosi si care prezinta un smalt foarte puternic. Aceasta tehnica apeleaza la folosirea unui gel special care contine peroxid de hidrogen. Acest tratament este inofensiv la nivelul gingiilor si al dintilor, insa nu trebuie sa fie o procedura de care sa se abuzeze. Albirea dintilor prin aceasta metoda necesita mai multe vizite la cabinetul stomatologic.

O a doua varianta pentru albirea dintilor este metoda cu laser. Procedura aceasta este efectuata cu ajutorul luminii laser si trebuie sa fie facuta doar sub supravegherea medicului stomatolog. Rezultatele sunt de pana la 12 sau chiar 24 de luni. In ceea ce priveste nuantele de alb obtinute prin aceasta procedura de albire dinti Alexandria, vorbim despre dinti cu pana la 8 sau 10 nuante mai albi decat inainte de aplicarea procedurii.

A treia varianta de albire dentara presupune folosirea tehnicii AirFlow. Aceasta este una dintre cele mai des utilizate. Procesul in sine vizeaza de fapt curatarea in mare profunzime a spatiilor dintre dinti si a dintilor pe baza unui jet de apa si a unor particule foarte fine si care sunt usor abrazive. Aceasta procedura este folosita mai degraba pentru indepartarea tartrului. Chiar si asa, trebuie subliniat faptul ca prin prisma prezentei tartrului pe suprafata dintilor, folosirea acestei metode conduce implicit la albirea semnificativa a dintilor.

Necesitatea albirii dentare si contraindicatii

Pacientii pot sa aiba in vedere procedurile de albire dentara in situatia in care sunt nemultumiti de culoarea dintilor. Alte situatii in care se recomanda albirea dentara este aceea in care culoarea dintilor este foarte aproape de galben sau atunci cand apare halitoza. Albirea dintilor poate fi facuta si in alte situatii specifice care vizeaza starea de sanatate a danturii.

De cealalta parte, sunt situatii in care albirea dentara nu este indicata. Contraindicatiile in cazul procesului de albire dinti Alexandria sunt explicate si expuse pacientului de catre medicul stomatolog in urma consultatiei de specialitate.

In randul situatiilor in care albirea dentara este contraindicata regasim pacientii cu dinti cu smalt sensibil si fainos, fara rezistenta, pacientii care au intreaga dantura pe baza de implanturi, pacientii care au probleme medicale de natura hematologica, pacientii cu boala parodontala, femeile insarcinate, femeile care alapteaza sau persoanele cu alergii multiple.Programeaza-te pentru un consult stomatologic si discuta cu medicul stomatolog daca este recomandata albirea dentara.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending