Connect with us

EVENTS

Cargo te invită în noaptea de Halloween la „Noaptea Vrajitoarelor”, la Arenele Romane

Published

on

Pe 30 octombrie, în noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrată trupă românească de rock a ultimului deceniu te invită la Arenele Romane din București să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului premieră „Noaptea Vrajitoarelor”.

Alături de Cargo, pe scena vor urca și o serie de invitați speciali, în cadrul unui show spectaculos de sunet și lumini, marca MEtalHead și BestMusic.

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet din toata tara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica – Adresele complete aici: www.iabilet.ro/retea) cu preturi incepand de la 30 de lei (earlybird pana pe 15 septembrie) pana la 70 de lei VIP, cu loc in fata scenei in numar limitat.

Posesorii de bilete VIP au sansa de a castiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiaza de Meet & Greet cu trupa (autografe, afise si poze). Biletele costa 30 de lei pana pe 15 septembrie, 40 de lei pana pe 15 octombrie si 50 de lei pana pe 30 octombrie si la intrare. Numarul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei) si Hard Rock Café.

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc inca de la primul album, “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand au lansat “Ziua Vrajitoarelor” si o brousa intitulata “Jurnal de bord”, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza “Baga-ti mintile in cap” sub egida MediaPro Music, iar in 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat “XXII” ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.

“A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

“In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending