CARITATE | Ela Crăciun - ambasador al campaniei Vreau să fiu demn- Fundația Mereu Aproape - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

CARITATE | Ela Crăciun – ambasador al campaniei Vreau să fiu demn- Fundația Mereu Aproape

Published

on

Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 devine ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special al Fundației Mereu Aproape.

”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

”<<Vreau să fiu demn>> este o campanie socială care contribuie la realizarea proiectelor Fundației Mereu Aproape, iar scopul esențial este ajutorarea oamenilor care ajung să nu-și mai poată rezolva problemele de zi cu zi, care nu-și mai pot susține copiii să termine o școală sau ajung neputincioși când viața copiilor lor este pusă în pericol. Ca mamă a doi copii sunt mult mai atentă la astfel de lucruri, și ca mine sunt milioane de părinți. De multe ori, fericirea este asociată cu banii, cu cât de mult ai urcat pe scara ierarhică a societății, cu frumusețea sau cu celebritatea. Noi vom milita ca toți cei cu posibilitatea de a ajuta să înțeleagă că FERICIREA vine din mulțumirea de a pune o caramidă la bunăstarea oamenilor.”, a declarat Ela Crăciun.

1,5 milioane de romani trăiesc sub limita sărăciei (sursa: Banca Mondiala). 51,4% dintre aceștia sunt copii cu vârste între 0-14 ani (estimare UNICEF, 2008-2009). Sunt părinți care nu pot asigura o mâncare caldă pe zi copiilor lor. Sunt copii care nu pot merge la școală. Sunt familii care nu au un acoperiș deasupra capului. Sunt români care nu știu dacă vor supraviețui zilei de mâine. Sunt vieți irosite în lipsuri inimaginabile, măcinate de disperare, neputință, dezolare și foame.

Fundația Mereu Aproape construiește o punte către aceste Vieți de români, menită să le readuca speranță și bucurie, într-o zi de mâine mai bună decât ieri și decât astăzi.

Cazurile implicate în această campanie sunt făcute publice pe site-ul http://fundatiamereuaproape.ro/vreau-sa-fiu-demn/ și oricine dorește poate ajuta.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending