Connect with us

A-Z NEWS

Carla Tompea a castigat concursul de director pentru TVR INFO

Published

on

Reclame

Carla Tompea, fost redactor-sef Stiri la TVR Iasi, a castigat concursul pentru postul de director al canalului TVR INFO, organizat in data de 21 ianuarie 2011. In cele 48 de ore lucratoare de la afisarea rezultatelor – pana marti, 25 ianuarie 2011, ora 18.00 – la TVR nu a fost depusa nicio contestatie.

La concurs s-au inscris trei candidati, dintre care doi au indeplinit conditiile solicitate in anuntul de concurs. Probele de concurs au fost: notarea proiectului managerial depus la inscriere (proba eliminatorie) si interviu.

Carla Tompea a fost Redactor-sef Stiri la TVR Iasi in perioada 2003-2011. Anterior, a fost realizator-coordonator al Sectiei Eveniment (1997-2003), realizator la Redactia Publicistica de la TVR Iasi (1996-1997), a realizat si moderat numeroase dezbateri si interviuri cu personalitatii ale vietii publice romanesti, a produs si coordonat emisiuni dedicate alegerilor locale, parlamentare, prezidentiale si europarlamentare etc. De asemenea, a fost moderator al emisiunilor Ceasul desteptator, program de succes difuzat pe TVR 1, intre 1998-2005, editor coordonator si producator al Jurnalului regional si editor coordonator al programelor Impact, Hai la primarie, Editia de provincie, realizate de TVR Iasi pentru TVR 3.

Activitatea sa a fost recompensata cu numeroase distinctii, printre care Marele Premiu APTR pentru reportajul La Dunăre (1998), Premiul pentru talk-show „Jeana Gheorghiu”, obtinut la SIMFEST, festivalul televiziunilor regionale (2010). Carla Tompea a fost, de doua ori, membru al juriului international care a acordat Premiile CIRCOM Regional, pentru programe realizate de statiile regionale din cadrul televiziunilor publice europene.

Carla Tompea a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Al. I. Cuza din Iasi, are un master in Jurnalism si Stiintele Comunicarii si este doctorand in Stiinte Politice si Filosofie Politica, ambele în cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. De asemenea, a urmat o serie de cursuri de specializare in tara si strainatate.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending