Connect with us

Emisiuni

Carla’s Dreams: “Am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

X Factor, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale acestei toamne, a avut premiera duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Prima seară a fost una cu multe surprize, cu povești spectaculoase, dar și cu momente extrem de emoționante.

Cătălina Pintile, are 17 ani, e din Cluj Napoca și a declarat încă de la început că are o pasiune pentru Carla’s Dreams: ”Îl iubesc pe Carla’s Dreams. Sunt foarte emoționată că-l voi cunoaște. Este idolul meu. Dacă ar fi după mine, ar trebui să se predea din Carla’s Dreams în școli.  Și versurile lui sunt excepționale și potrivite cu vremurile care se schimbă”, a mărturisit Cătălina.

Adolescenta a interpretat piesa ”Te-aștept să vii” a  Mirabelei Dauer, dar momentul ei a fost întrerupt de Ștefan Bănică, acesta argumentând că nu a fost deloc bine felul în care a interpretat piesa. ”Știi cum sunt numit acum? Bruce Wiilis, salvatorul. A fost fals, tare și strigat”, i-a explicat Ștefan Bănică. ”Eu cred că și Eminescu, și Nichita Stănescu mai pot rămâne în programele școlare”, a adăugat Horia Brenciu.

O altă adolescentă de pe scena X Factor a fost Anda Ioana Arsintioaia Cheche. Ea are 14 ani,  este din București și a fost abandonată de mama, în spital și a fost imediat adoptată de cei pe care îi consideră părinții ei. Anda a ridicat juriul și publicul în picioare, după ce a interpretat într-un mod original piesa ”Seven Nation Army”.

”Ești bombă cu ceas. Am crezut că sunt la un concert. Ai maturitate, senzualitate în a cânta. Cu astea te naști, nu te învață cineva”, i-a spus Ștefan Bănică. În ciuda emoțiilor sale, Anda a trecut mai departe cu patru de ”Da” din partea juraților.

Tot aseară pe scena X Factor a urcat Sergiu Batrâncea, 48 de ani, din Chișinău. Acesta a venit cu fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde și-a pierdut ambele brațe.  Sergiu a mărturisit că și-a întrerupt studiile de canto pentru că nu l-a mai lăsat soția, care este foarte geloasă și care s-a gândit că studentele care-I vor fi colege sunt o ispită.

Sergiu a interpretat o arie dintr-o operetă germană ale cărei versuri le-a tradus în română. La final, acesta și-a dat jos masca de pe față și i-a dăruit-o lui Carla’s Dreams. ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea. Ultimele versuri au fost ”soarta este să port o mască”. Cred că toți ne-am regăsit în versuri și în interpretare. Iertată să-mi fie ironia, dar toți purtăm măști. Nu știu câți oameni de vârsta lui s-ar îmbrăca așa, ar traduce versurile și ar cânta așa. Și și-a mai pus și mască”, a declarat Carla’s Dreams. Sergiu a fost apreciat atât de juriu, cât și de public, trecând mai departe cu 4 de ”DA”

Un alt concurent plin de viață a fost Costandache Sebastian Gabriel, un adolescent care a venit împreună cu mama lui. Chiar dacă interpretarea sa nu a fost apreciată de toți membri juriului, Delia a vrut să-l încurajeze și a dansat cu el pe scenă. Cu toate acestea, el a primit doar doi de ”Da” de la juriu.

Crăciun Andreea Carina a interpretat minunat piesa ”Say Something” a Christinei Aguilera și a obținut patru de ”Da”. La final a făcut un selfie cu Vlad Drăgulin, mărturisindu-le colegilor de culise că s-a îndrăgostit de el.

Tot duminică seară, a venit în fața juriului Filip Codruța Elena. Acesta este de meserie jurist și a declarat că vrea să-și încerce norocul la X Factor și dacă nu va reuși să facă nimic cu muzica se va axa pe cariera de jurist.

Codruța a interpretat piesa ”Like I’am gonna lose you” și a primit doi de ”Da”- de la Delia și Carla’ Dreams- și doi de Nu de la ceilalți doi jurați care au considerat interpretarea ei scenică fiind una falsă.

Andrei Geamăn, 19 ani, din București, a decis să vină la X Factor după ce s-a uitat la un clip motivațional despre a-ți urma visurile. Mama lui a declarat că pe scena X Factor este prima dată când îl aude cântând, pentru că această pasiune a lui și-a descoperit-o doar cu un an în urmă. În momentul în care a început să cânte a izbucnit în plâns

”Nu m-a mai auzit nimeni cântând înainte să vin în fața noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni”, a recunoscut el.Andrei a primit trei de ”Da” și un Nu din partea lui Ștefan Bănică, acesta considerând că este minunat talentul lui nativ, dar are nevoie și de muncă pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală.

Leon Tudor Mureșan, are 21 de ani, a venit din Bistrița și student la Conservator. El compune piese, dar a declarat că este pentru prima dată pe o scenă, la X Factor.

”Familia mea nu știe că am venit la X Factor. Ei nu știu că pot cânta cu vocea”, a mărturisit el, după care a ridicat publicul în picioare cu autenticitatea și talentul său. La final acesta  a obținut patru de ”Da”.

O altă prezență surprinzătoare a fost Matei Daniela, 18 ani, din București. Acesta a venit împreună cu mama, dar și cu fostul iubit, care și-a dorit foarte mult să o suțină. Ea a cântat piesa ”Another love” și a cucerit atât publicul, cât și pe cei patru jurați care i-au dat patru de „Da”: ”Ai sunat ca un înger”, i-a spus Delia.

”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur. A fost absolut genial”, a declarat Mihai Bendeac.

Movilă Andrei a venit din Republica Moldova și spune despre el că este consultant fashion pentru un mare brand.

El a interpretat piesa Writing’s On The Wall”, însă singurul ”Da” pe care l-a primit a fost din partea lui Horia Brenciu.”Este pentru prima dată când văd, aud și simt prea multă senzualitate în cântat. Aproape că unele persoane s-au simțit violate când cântai”, i-a spus Delia.

Raisa Bordea este din Focșani, mama a doi copii și a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. A interpretat piesa ”Creep” într-un mod extrem de emoționant. A reușit să transmită sentimentele ei și juraților, iar la finalul melodiei a izbucnit în plâns.

”Eu am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Și mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soție. Bravo!”, a lăudat-o Carla’s Dreams.

Raisa a reușit performanța de a primi patru de ”Da” și multe aplauze din partea publicului și a juraților.

O nouă ediție X Factor plină surprize și multe talente ce merită descoperite, telespectatorii vor putea vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Antena Stars: Acestea sunt cele şase cupluri de la Dragoste fãrã secrete

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Asearã a avut premiera cea mai nouã producţie Antena Stars, Dragoste fãrã secrete, emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii, actriţa Iuliana Călinescu, le va fi alături telespectatorilor, dar şi concurenţilor, zi de zi, iar sâmbăta, de la 18:45, aceasta va aduce o gală retrospectivă, în care vor putea fi urmărite cele mai importante momente ale săptămânii.

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmãri evoluţia a şase cupluri care vin sã demonstreze cã pot „face casã bunã împreunã”, atât la propriu, cât şi la figurat. Izolate complet de lumea exterioarã, cele şase cupluri care s-au înscris în aceastã competiţie au acceptat sã îşi dezvãluie viaţa împreunã, în speranţa cã simpatia publicului îi va conduce cãtre marele premiu: un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã.

Iatã cine sunt curajoşii care vor concura la Dragoste fãrã secrete:

Mãdãlina (19 de ani) şi Alexandru ( 25 de ani) – el este pasionat de sport, iar ea de hair styling Împreună formăm un cuplu de aproximativ o lună de zile. Vreau să o cunosc mult mai bine. Consider că în momentul în care locuim împreună ne cunoaștem cel mai bine. Pentru mine este o provocare foarte mare, mă simt destul de puternic să câștig”, a spus Alexandru.

            Oana (29 de ani) și Laurențiu (26 de ani) – au un copil de un an și patru luni.“Noi doi ne-am cunoscut în 2017, pe 8 aprilie. Soarta a făcut să ne întâlnim de ziua mea (n.r. Oana). Am fost încântată că l-am primit drept cadou. (…) Ne completăm. Ne înțelegem. Suntem o familie model”, au povestit cei doi.

            Rozalia ( 31 de ani) și Valentin (34 de ani) – “Suntem împreună de cinci luni. Eu desenez, tatuez (n.r. Valentin). Formăm o relație frumoasă, la distanță. El stă în București, eu în Râșnov. Distanța nu este un impediment. Încercăm să fim aproape cât mai mult. (…) Ea m-a abordat pentru un tatuaj”, au povestit Rozalia și Valentin.

            Narcisa (18 ani) și Cosmin (20 de ani)“Eu lucrez în domeniul IT și ea este elevă. Ne-am cunoscut acum doi ani la un revelion. Am avut și suișuri și coborâșuri. Nu renunță niciunul până când nu dormim în alte camere și apoi ne revenim, se întâmplă și să trecem peste imediat”, au povestit cei doi.

Flori (23 de ani) și Andrei (25 de ani) “Eu sunt antreprenor. Ea este model și dansatoare. Ne cunoaștem de o săptămână. Ne-am aruncat priviri. Ea mi-a atras atenția, am făcut schimb de numere de telefon. Relația s-a înfiripat a doua zi, am invitat-o să luăm masa“, au povestit Flori și Andrei. El și-ar dori să doneze apartamentul unei familii nevoiașe.

Nicoleta (18 ani) și Mădălin (22 de ani) – “Pe Mădălin l-am cunoscut la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Sunt etuziasmată de relația noastră. Este cu năbădăi, cu mici certuri. (…) Acum chiar avem o relație foarte ok. Avem potențial să fie ceva frumos între noi“, au spus Nico și Mădălin.

Cu excepția unei singure ore pe săptămână, cele șase cupluri nu vor vedea alți oameni, dar nici nu vor interacționa între ele, având restricţionat accesul la internet sau telefonie mobilã. În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu își va putea vedea decât partenerul de viață. Acesta va fi singurul om pe care se va putea baza, singurul cu ajutorul căruia va lua decizii. Fiecare dintre cele şase cupluri va locui într-un studio, timp de 100 de zile, oferind acces video non-stop, prin intermediul camerelor robotizate şi al unei platforme, la felul în care trec peste provocãrile vieţii de cuplu şi în care fac echipã pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, primite de la echipa de producţie.

Imaginea completã a felului în care fiecare cuplu va trece peste momentele plãcute şi neplãcute ale fiecãrei zi, va putea fi urmãritã de cãtre telespectatori. Totodatã, aceştia vor putea accesa o platforma online în care îşi vor putea urmãri favoriţii, în direct, 24 din 24 de ore şi unde vor putea sã îşi exprime şi votul, o singurã datã pe zi. Voturile telespectatorilor sunt cele care hotãrãsc cine iese din competiţie şi cine rãmâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu – un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã. În fiecare lunã, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul, aşa cã cei care vor sã ia parte le aventurã se pot înscrie în continuare pe casting@antenastars.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă, mâncare indiană pentru jurații Chefi la cuțite

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Au îndurat cele mai grele condiții în Asia Express – Drumul Elefantului și au reușit să își păstreze locul în competiție până aproape de final, însă situațiile limită, adrenalina și tensiunea par să continue pentru Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă. Mâine seară, cei patru vin la Chefi la cuțite, în sezonul dedicat familiilor, difuzat de Antena 1 începând cu 20:00, cu încrederea că se pot coordona într-o sesiune de gătit memorabilă:

Eu sincer, nu știu ce caut aici. Sigur îmi voi păta și rochia asta superbă, în care nu mă pot mișca”, va spune Ana nedumerită. ”Haos, haos, haos!”, adaugă Teleșpan, chiar în mijlocul probei.

Așa se face că cei patru prieteni, pe care cel mai dur reality-show i-a apropiat extrem de tare, au de gând să le gătească chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal- linte cu curry și paratha- pâinici specifice. Deși toți mărturisesc că succesul acestei etape depinde de Cocuța, coordonatorul grupului, Ana Morodan, mai sceptică, nu pare convinsă că echipa lor se poate pricepe și la gătit. Tocmai din acest motiv, își va face apariția cu două elemente demne de o contesă: un mini ventilator, ce îi protejează machiajul împotriva umidității din bucătărie și un pahar de cristal: ”Acest pahar este pentru situații la care nu te aștepți. Atunci când ești Morodan nu poți să bei dintr-un pahar de plastic ce ți se oferă”, spune bunul său prieten.

”Această prezență a noastră în emisiune ar trebui să se numească cum să gătești indian după ochi, pentru că după rețetă nu am reușit să o facem. Toată situația asta mă depășeste, va spune Teleșpan chiar înainte de a păși în fața chefilor.

Care va fi părerea celor trei maeștri ai gastronomiei despre preparate și ce scântei vor ieși la bancul de lucru în cea mai memorabilă sesiune de gătit din sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, telespectatorii pot vedea mâine seară, de la 20:00, pe Antena 1.

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Florin Gheorghe, ultimul finalist iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Florin Gheorghe este câştigãtorul celei de-a 12-a ediții iUmor” din acest sezon și va merge în marea finală alături de Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

Florin Gheorghe s-a prezentat la iUmor cu un moment de stand up, la doar câteva secunde dupã ce Mihai Bendeac apucase sã exclame: „Am un atac de panicã. Dacã n-o sã mai vinã niciun numãr senzaţional pânã terminãm”. Momentul lui Florin a fost pe placul celor trei juraţi: „Mã bucur cã eşti aici şi cã stand up-ul tãu nu e agresiv!”, i-a spus Cheloo, care a mai dezvãluit în culise: „Nu a avut competiţie în seara asta la stand up. A fost de departe cel mai bun, iar textul era foarte bine fãcut!”.

Cea de-a 12-a ediție ”iUmor” din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și vota preferații. Cea de-a 13-a ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzatã sâmbãta viitoare, de la 20:00, aşa cum sugereazã şi numãrul, va aduce în faţa telespectatorilor concurenţii care au avut ghinion şi nu au reuşit sã primeascã minimum douã like-uri din partea juraţilor în acest sezon, iar sâmbãta viitoare, 1 iunie, de la 20:00, în marea finalã, românii românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

În cel de-al şaselea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toate colţurile lumii.  Aspiranții la marele premiu “iUmor” au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatori.

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending