Connect with us

Emisiuni

Carla’s Dreams: “Am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

X Factor, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale acestei toamne, a avut premiera duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Prima seară a fost una cu multe surprize, cu povești spectaculoase, dar și cu momente extrem de emoționante.

Cătălina Pintile, are 17 ani, e din Cluj Napoca și a declarat încă de la început că are o pasiune pentru Carla’s Dreams: ”Îl iubesc pe Carla’s Dreams. Sunt foarte emoționată că-l voi cunoaște. Este idolul meu. Dacă ar fi după mine, ar trebui să se predea din Carla’s Dreams în școli.  Și versurile lui sunt excepționale și potrivite cu vremurile care se schimbă”, a mărturisit Cătălina.

Adolescenta a interpretat piesa ”Te-aștept să vii” a  Mirabelei Dauer, dar momentul ei a fost întrerupt de Ștefan Bănică, acesta argumentând că nu a fost deloc bine felul în care a interpretat piesa. ”Știi cum sunt numit acum? Bruce Wiilis, salvatorul. A fost fals, tare și strigat”, i-a explicat Ștefan Bănică. ”Eu cred că și Eminescu, și Nichita Stănescu mai pot rămâne în programele școlare”, a adăugat Horia Brenciu.

O altă adolescentă de pe scena X Factor a fost Anda Ioana Arsintioaia Cheche. Ea are 14 ani,  este din București și a fost abandonată de mama, în spital și a fost imediat adoptată de cei pe care îi consideră părinții ei. Anda a ridicat juriul și publicul în picioare, după ce a interpretat într-un mod original piesa ”Seven Nation Army”.

”Ești bombă cu ceas. Am crezut că sunt la un concert. Ai maturitate, senzualitate în a cânta. Cu astea te naști, nu te învață cineva”, i-a spus Ștefan Bănică. În ciuda emoțiilor sale, Anda a trecut mai departe cu patru de ”Da” din partea juraților.

Tot aseară pe scena X Factor a urcat Sergiu Batrâncea, 48 de ani, din Chișinău. Acesta a venit cu fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde și-a pierdut ambele brațe.  Sergiu a mărturisit că și-a întrerupt studiile de canto pentru că nu l-a mai lăsat soția, care este foarte geloasă și care s-a gândit că studentele care-I vor fi colege sunt o ispită.

Sergiu a interpretat o arie dintr-o operetă germană ale cărei versuri le-a tradus în română. La final, acesta și-a dat jos masca de pe față și i-a dăruit-o lui Carla’s Dreams. ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea. Ultimele versuri au fost ”soarta este să port o mască”. Cred că toți ne-am regăsit în versuri și în interpretare. Iertată să-mi fie ironia, dar toți purtăm măști. Nu știu câți oameni de vârsta lui s-ar îmbrăca așa, ar traduce versurile și ar cânta așa. Și și-a mai pus și mască”, a declarat Carla’s Dreams. Sergiu a fost apreciat atât de juriu, cât și de public, trecând mai departe cu 4 de ”DA”

Un alt concurent plin de viață a fost Costandache Sebastian Gabriel, un adolescent care a venit împreună cu mama lui. Chiar dacă interpretarea sa nu a fost apreciată de toți membri juriului, Delia a vrut să-l încurajeze și a dansat cu el pe scenă. Cu toate acestea, el a primit doar doi de ”Da” de la juriu.

Crăciun Andreea Carina a interpretat minunat piesa ”Say Something” a Christinei Aguilera și a obținut patru de ”Da”. La final a făcut un selfie cu Vlad Drăgulin, mărturisindu-le colegilor de culise că s-a îndrăgostit de el.

Tot duminică seară, a venit în fața juriului Filip Codruța Elena. Acesta este de meserie jurist și a declarat că vrea să-și încerce norocul la X Factor și dacă nu va reuși să facă nimic cu muzica se va axa pe cariera de jurist.

Codruța a interpretat piesa ”Like I’am gonna lose you” și a primit doi de ”Da”- de la Delia și Carla’ Dreams- și doi de Nu de la ceilalți doi jurați care au considerat interpretarea ei scenică fiind una falsă.

Andrei Geamăn, 19 ani, din București, a decis să vină la X Factor după ce s-a uitat la un clip motivațional despre a-ți urma visurile. Mama lui a declarat că pe scena X Factor este prima dată când îl aude cântând, pentru că această pasiune a lui și-a descoperit-o doar cu un an în urmă. În momentul în care a început să cânte a izbucnit în plâns

”Nu m-a mai auzit nimeni cântând înainte să vin în fața noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni”, a recunoscut el.Andrei a primit trei de ”Da” și un Nu din partea lui Ștefan Bănică, acesta considerând că este minunat talentul lui nativ, dar are nevoie și de muncă pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală.

Leon Tudor Mureșan, are 21 de ani, a venit din Bistrița și student la Conservator. El compune piese, dar a declarat că este pentru prima dată pe o scenă, la X Factor.

”Familia mea nu știe că am venit la X Factor. Ei nu știu că pot cânta cu vocea”, a mărturisit el, după care a ridicat publicul în picioare cu autenticitatea și talentul său. La final acesta  a obținut patru de ”Da”.

O altă prezență surprinzătoare a fost Matei Daniela, 18 ani, din București. Acesta a venit împreună cu mama, dar și cu fostul iubit, care și-a dorit foarte mult să o suțină. Ea a cântat piesa ”Another love” și a cucerit atât publicul, cât și pe cei patru jurați care i-au dat patru de „Da”: ”Ai sunat ca un înger”, i-a spus Delia.

”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur. A fost absolut genial”, a declarat Mihai Bendeac.

Movilă Andrei a venit din Republica Moldova și spune despre el că este consultant fashion pentru un mare brand.

El a interpretat piesa Writing’s On The Wall”, însă singurul ”Da” pe care l-a primit a fost din partea lui Horia Brenciu.”Este pentru prima dată când văd, aud și simt prea multă senzualitate în cântat. Aproape că unele persoane s-au simțit violate când cântai”, i-a spus Delia.

Raisa Bordea este din Focșani, mama a doi copii și a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. A interpretat piesa ”Creep” într-un mod extrem de emoționant. A reușit să transmită sentimentele ei și juraților, iar la finalul melodiei a izbucnit în plâns.

”Eu am așteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Și mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soție. Bravo!”, a lăudat-o Carla’s Dreams.

Raisa a reușit performanța de a primi patru de ”Da” și multe aplauze din partea publicului și a juraților.

O nouă ediție X Factor plină surprize și multe talente ce merită descoperite, telespectatorii vor putea vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Florin Călinescu, la Românii au talent: ”Au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Astazi, avalanșa de talent continuă să umple scena celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent! Concurenții sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA și sunt gata să-și prezinte momentele pe care le-au pregătit în detaliu pentru această ocazie.

Îi place să cânte muzică trance, artistul lui preferat e Armin Van Buuren. Cântă, nu mi se pare mie, chiar cântă. Nu m-a dezamăgit niciodată, pe scenă cântă foarte bine. Ce face el nu face niciun alt câine din țară.”, spune un concurent despre câinele lui, în care are foarte mare încredere că va uimi publicul cu aptitudinile sale ce le depășesc cu mult pe cele ale unui patruped obișnuit. Va reuși câinele, oare, să cucerească jurații cu timbrul lui vocal lăudat de stăpânul său? Vedem vinerea aceasta, de la 20:30.

Andi, Andra, Mihai și Florin analizează cu foarte mare atenție reprezentația unei concurente extrem de senzuale și își iau notițe. ”Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat, au vândut tot… aurul, gazul, păcura, pământul, cenușa, tot… au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!”, spune Florin Călinescu la finalul momentului. Concurenta, încântată că reușește să obțină astfel de reacții din partea juratului, se oferă să îl învețe personal câteva mișcări de dans.

Tot mâine, în cea de-a doua ediție a sezonului #9suprem Românii au talent, îl vom vedea pe concurentul care cântă sub apă, vom face cunoștință cu țăranul sărac de lux și vom asista la demonstrații uluitoare de talent autentic.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie! Actorul e gata să spună din nou: Renovarea începe acum!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie cu forțe proaspete și e mai pregătit ca niciodată să cunoască oameni minunați, cărora să le readucă zâmbetul pe buze și speranța în suflete. Prezentatorul Visuri la cheie este entuziasmat și nerăbdător să înceapă călătoria sezonului șase. 

După un an în care s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări, Dragoș revine la cârma emisiunii care a rămas întotdeauna aproape de el.

”Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet.”, a declarat Dragoș Bucur.

În sezonul cinci, actorul Corneliu Ulici a prezentat emisiunea Visuri la cheie și s-a dedicat complet proiectului, această experiență fiind una plină de bucurie pentru el. ”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine.”, a declarat Corneliu Ulici.

În curând, Dragoș Bucur și echipa Visuri la cheie vor pleca în caravana sezonului șase pentru a schimba destinele unor oameni cu care viața a fost dură.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Prezentatorii iUmor Șerban Copoț și Dan Badea, despre cum petrec Ziua Îndrăgostiților

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Colegi în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, Șerban Copoț și Dan Badea au descoperit că au în comun o mulțime de lucruri, inclusiv viziunea asupra a ceea ce înseamnă romantismul.

Căsătorit și tatăl a doi băieți, Șerban Copoț încearcă sã le dea un exemplu bun celor doi puști, așa că au început deja să discute despre cadourile pentru fete și… diamante! ”Eu nu cred în momente cheie, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, eu cred în a fi constant într-o relație. Nu trebuie să fie un moment anume ca să fac ceva drăguț. Eu am intrat într-o nouă eră cu fiul meu mai mare, care a supărat-o pe mama lui la un moment dat și a zis ca vrea să facă ceva drăguț să o împace: <Hai să îi luăm diamante!>. Și m-am speriat puțin, i-am zis că una e să facă asta pentru mama lui, dar nu trebuie să învețe să își spele greșelile față de fete direct cu diamante, ca până la 18 ani trebuie să își vândă rinichii”, a povestit amuzat Șerban.

Noul său coleg la iUmor, Dan Badea, are o filosofie asemănătoare și mărturisește că o răsfață pe soția sa Mădălina, care va naște primul lor copil în luna martie, cu fiecare ocazie. „Am avut succesul suprem, am găsit-o pe soția mea și sunt foarte fericit! Eu sunt mai romantic, dar în același timp îmi place să fiu drăguț tot anul, iar Sfântul Valentin să fie o zi obișnuită. Înainte nu prea știam să fac cadouri, dar am învățat, iar acum chiar îmi place”, a mărturisit noul prezentator iUmor.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

În cel de-al șaselea sezon, Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați. Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile pe alocuri usturătoare, telespectatorii pot afla în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending