Carla's Dreams a explicat ce s-a întâmplat la concertul din Târgovişte. Mesajul artistului, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Carla’s Dreams a explicat ce s-a întâmplat la concertul din Târgovişte. Mesajul artistului, aici!

Published

on

Trupa Carla’s Dreams a fost invitată , la Dimineaţa-n Mare Fel pentru a cânta live noul single, “Imperfect”. Înainte de asta, Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au luat pe solist la câteva întrebări despre concertul din Târgovişte care a fost oprit din cauza unui bărbat care a aruncat cu bani spre artişti.

Solistul trupei a ţinut să precizeze că nu a fost nimic grav, ci doar o problemă de organizare şi de securitate. Ei nu au pretenţii de la public ca acesta să se comporte într-un anumit mod, iar, în unele situaţii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasă. Dar există o limită, pe care acel bărbat a încălcat-o.

carlas-dreams-la-radio21-2

 

Pentru a destinde puţin atmosfera, echipa de la Dimineaţa-n Mare Fel a aruncat cu felicitări în solistul Carla’s Dreams, toate inscripţionate pe bancnote special realizate.

Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solistul Carla’s Dreams şi despre problema conturilor false de Facebook, ale căror administratori le cer fetelor poze în lenjerie intimă.

“Sunt vreo 30 de profiluri false. Pe de o parte, e foarte rău că asta se întâmplă, pe de altă parte, dacă tu crezi că cineva îţi cere poze în lenjerie pe net, pentru clip…”, a spus solistul.

carlas-dreams-la-radio21-3

 

Cât despre piesele ce urmează să fie lansate, Carla’s Dreams are câteva pregătite pentru această toamnă. Noile single-uri vor fi în limba română, nu vor avea nimic în comun cu radioul, dar speră să placă publicului.
Mai mult, solistul trupei a dezvăluit ca lucrează la un proiect nou, care nu are legătură cu muzica, dar în care investeşte destul de mult timp.

 

Foto Credit: Radio 21

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending