Connect with us

Podcast

Carla’s Dreams s-a „descoperit” pentru prima dată, în fața lui Mihai Morar, la „Fain & Simplu”

Published

on

Carla’s Dreams vorbește puțin și face mult. Carla’s Dreams este modest și un desăvârșit creator. Carla’s Dreams este un proiect, dar cine este în spatele Carla’s Dreams. Un OM. Pentru prima dată, omul din spatele Carla’s Dreams a avut momentul lui și s-a „descoperit”, în fața lui Mihai Morar, în cel mai nou episod „Fain & Simplu”.

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, asa ca sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștinț aproape bolnavicioasă.”, i-a declarat artistul, la un moment dat, lui Mihai Morar.

„A APĂRUT PODCASTUL CU @carlasdreams  VULNERABILUL. OMUL, adică. Nu artistul. Nu proiectul. Probabil primul interviu în care îl vedeți pe om. Nu vă zic mai mult. E cel mai greu Podcast Fain & Simplu de până acum. Dar, probabil, cel mai bun. Vă mulțumesc. Și îi mulțumesc și lui că s-a descoperit într-atât.”, declară realizatorul podcastului „Fain & Simplu”, Mihai Morar.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending