Connect with us

Emisiuni

Carla’s Dreams vrea încă o provocare în noul sezon ”X Factor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După ce în sezonul trecut Carla’s Dreams a reușit o premieră cu ”Grupurile”, al căror mentor a fost, anul acesta, juratul X Factor” se gândește să își bată propriul record.

În 2017, Ad Libitum, trupa al cărui mentor a fost Carla’s Dreams, a reușit să ajungă până în finală, marcând în premieră prezența unui reprezentant al grupurilor în această etapă a emisiunii ”X Factor”. Iar juratul se pare că ar fi pregătit să o ia anul acesta de la capăt! ”Când vin grupurile? Dacă tot nu am reușit anul trecut, aș vrea să mai încerc!”, a fost replica ce i-a surprins pe Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Până acum, Delia a fost de două ori mentorul ”Grupurilor”, în timp ce colegii săi au avut sarcina o singură dată.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , în curând, la Antena 1,  se anunță plin de surprize. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending