Connect with us

EVENTS

Carlsberg şi The Tube inaugurează ultima staţie a distracţiei din Centrul Vechi prin noul concept club

Published

on

Carlsberg continuă seria petrecerilor din această toamnă odată cu lansarea unei noi locaţii, The Tube, un concept club ce aduce un omagiu faimosului metrou londonez prin denumire şi design. Evenimentul de deschidere va avea loc joi, 28 noiembrie, începând cu ora 21:30, şi va fi marcat de un concert electrizant marca Delia (foto).

După succesul parteneriatelor semnate şi în 2013, Carlsberg este alături de The Tube pentru a continua seria petrecerilor „that call for a Carlsberg”. Aventurile şi provocările fac parte din identitatea brandului Carlsberg, iar conceptul The Tube rezonează cu acestea. Când atmosfera metroului londonez se întâlneşte cu spiritul de distracţie românesc, nu poate decât să rezulte un loc în care vrei să te întorci şi să savurezi o bere de calitate.

Carlsberg, marcă premium din portofoliul URBB, va da tonul petrecerii cu muzică de calitate şi va încărca atmosfera The Tube cu bună-dispoziţie, asigurând cel mai important ingredient pentru o seară excelentă – berea Carlsberg.

Găzduit de o clădire nouă din Centrul Vechi, The Tube recreează până în cele mai mici amănunte o staţie de metrou: barurile sunt vagoane stilizate, scaunele au acea formă unică, dar sunt mult mai confortabile şi îmbietoare, faianţa este specifică tube-ului londonez, plus multe alte detalii ce te vor pregăti pentru o călătorie inedită.

În The Tube se cântă live de patru ori pe săptămână, se dansează şi se bea cu prieteni vechi sau noi spre destinaţia perfectă pentru fiecare călător: distracţie, relaxare,  poveşti care se termină dimineaţa sau continuă la următoarea revenire. Şi pentru ca drumul să fie mai uşor, Carlsberg este alături şi susţine voia bună şi entuziasmul.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending