Connect with us

Evenimente

Carly Rae Jepsen, în premieră în România la concertul CokeStream

Avatar

Published

on

Coca-Cola dă startul evenimentelor CokeStream, pe 5 noiembrie, ora 19:00, la Sala Polivalentă din București, printr-un concert inedit, susținut de una dintre cele mai admirate artiste ale momentului – Carly Rae Jepsen.

Accesul la eveniment se face numai pe baza invitațiilor pe care fanii artistei le pot obține prin intermediul platformei coke-stream.com și al concursurilor surpriză pregătite în perioada  9 – 25 octombrie.

Concert-Carly-Rae-Jepsen-CokeStream

 

Nominalizată la GRAMMY și premiată de mai multe ori cu discul de platină, cântăreața și compozitoarea Carly Rae Jepesn se bucură de milioane de fani în întreaga lume, inclusiv în România. Una dintre cele mai notabile realizări ale sale este distincția Gold Certificate pentru vânzările înregistrate de albumul Kiss, care a inclus și hitul de succes „Call Me Maybe”.

Prin lansarea noului album E·MO·TION, Carly a demonstrat că poate duce mai departe succesul obținut până în prezent, continuând să evolueze în plan artistic. „I Really Like You” – primul single lansat de pe album, rulează pe toate posturile radio din țară și a fost definit de publicațiile de specialitate din toată lumea ca fiind  ”perfecțiunea pop” sau „un pop fascinant, fantastic, care te prinde”.

Cu pasiune și emoție inspirate din discurile pop de la începutul anilor ’80, Carly Rae Jepsen lansează E·MO·TION, albumul în care îmbină cele mai incitante paradoxuri ale muzicii pop și care curpinde piese despre libertate și introspecție, melodii tandre și curajoase, sensibile și încrezătoare.

Pentru ca fanii artistei să aibă ocazia unei experiențe live, Coca-Cola oferă un concert Carly Rae Jepsen în premieră în România. Intrarea la concert se va face exclusiv pe baza invitațiilor obținute prin intermediul platformei CokeStream.

„Mă bucur foarte mult că am ocazia să susțin în premieră un concert în România. Sunt nerăbdătoare să mă distrez alături de toți cei prezenți la concert!”a declarat Carly Rae Jepsen.

Bannere interactive, concursuri pe pagina de Facebook Coca-Cola sau „vânătoarea de invitații” de pe platforma coke-stream.com sunt doar câteva dintre modalitățile prin care fanii pot ajunge mai aproape de Carly. Invitațiile inedite vor fi disponibile într-un număr limitat și vor fi puse la bătaie în perioada 9 – 25 octombrie.

Cei interesați pot găsi pe site-ul coke-stream.com toate surprizele pregătite și detalii despre modalitățile în care se pot câștiga invitațiile la concert. 

[nextpage title=”despre Carly Rae Jespen pe urmatoarea pagina”]

 

Despre Carly Rae Jepsen

Nomnializată la GRAMMY și de mai multe ori premiată cu platină, cântăreața și compozitoarea Carly Rae Jepesn a lansat recent albumul E·MO·TION, care a reușit deja să creeze furori în rândul iubitorilor de muzică pop și să atragă laudele numeroaselor publicații de specialitate, printre care TIME, Entertainment Weekly, People, Stereogum, Vulture, Complex, Newsday, Noisey, US Weekly sau PopCrush, fiind considerat, de departe, albumul anului. Revista Rolling Stone a declarat albumul E·MO·TION  ca fiind un „masterclass pop”, în timp ce revista New York susține că este „încântător și captivant.. la fel de puternic și zguduitor ca un tsunami…o evadare placută din regulile folosite de muzica pop”.

New York Times menționa că albumul „aduce la radio hituri gata să răsune la toate petrecerile”. Două dintre aceste două single au fost deja lansate – „Run Away With Me” și „I Really Like You.” .Cea din urmă a devenit deja un hit ce face parte din Top 40 la nivel global, în timp ce videoclipul acesteia este certificat VEVO și a înregistrat peste 100 milioane de vizualizări.

Carly va porni într-un tur de prmovare a albumulu E·MO·TION, lansat deja prin Schoolboy Records/Interscope. Turul începe pe 9 Noiembrie în Washington DC și se oprește în Boston, New York City și Philadelphia. Mai multe date vor fi anunțate curând.

E·MO·TION vine după lansarea albumului de debut Kiss, care a cuprins și hitul de succes „Call Me Maybe”. Single-ul a ajuns pe locul 1 în topurile iTunes Singles în peste 47 țări și a reușit să vândă peste 18 milioane de single-uri în toată lumea. Acesta i-a adus lui Carly în 2012 nominalizări la Premiile GRAMMY pentru Cea mai bună performanță pop solo și Piesa anului. Albumul Kiss a inclus, de asemenea, hitul „Good Time”, un duo cu Owl City care între timp a fost dublu premiat cu platină. Carly și-a petrecut mare parte din anul 2014 jucând în producția de pe Broadway – Rodgers & Hammerstein’s Cinderella, ce a înregistrat un mare succes.

Comentarii

Evenimente

Televiziunea Română a fost premiată la Galele UNITER şi UCIN

Avatar

Published

on

            Televiziunea Română a fost distinsă cu două trofee la Galele anuale organizate de Uniunea Teatrală din România şi de Uniunea Cineaştilor din România.

 

Luni, 21 septembrie, în cadrul celei de-a 48-a ediţii a Galei Premiilor Uniunii Cineaştilor din România (UCIN), filmul „Regina Mamă Elena, Regina celor 4 exiluri”, în regia Cameliei Csiki, a obţinut trofeul pentru Film de Televiziune. Alte două producţii TVR au fost nominalizate în aceeaşi categorie: „1989-Decembrie Roșu”, regia Răzvan Butaru și Cornel Mihalache, respectiv „Arsenie Boca – Adevăr, Mit, Mistificare”, regia Cristina Andrei. Din Juriul Galei Premiilor UCIN 2020 au făcut parte Stere Gulea (câștigătorul marelui premiu de anul trecut), Florin Mihăilescu, Marilena Ilieșiu, Irina Nistor și Dorel Vișan.

Tot luni, peste 250 de artiști, profesioniști din lumea culturală, apropiaţi ai fenomenului teatral, au participat la cea de-a 28-a ediție a Galei Premiilor UNITER, eveniment ce a fost transmis în direct la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro.

Juriul Galei, format din Radu Apostol (regizor), Cosmin Ardeleanu (scenograf), Doru Mareș (critic de teatru), Crina Mureșan (actriță), Cristina Rusiecki (critic de teatru), a decis ca „Manifest. Scrisoare către un prieten şi înapoi către ţară” de Ruxandra Cesereanu, regia Cornel Mihalache, o producţie a Societăţii Române de Televiziune (Casa de Producţie a TVR), să fie distins cu premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru TV.

 

În aceeaşi categorie, a mai fost nominalizat şi spectacolul „Furtuna” de William Shakespeare, regia Alexandru Lustig, producție a Societății Române de Televiziune și a Fundației Teatru Contemporan. Felicitări!

 

 

Comentarii

Continue Reading

Evenimente

E! Entertainment transmite LIVE de pe covorul roşu „THE 2020 EMMY AWARDS”

Avatar

Published

on

Pe măsură ce starurile se adună în mediul virtual pentru cea mai importantă noapte din industria televiziunii, Giuliana Rancic și Vivica A. Fox sunt gazdele E! Live From The Red Carpet: The 2020 Emmy Awards, pentru a aduce fanilor interviuri amuzante și reale, precum și cele mai spontane reacții ale celor mai mari vedete, alături de corespondentul E! Style, Brad Goreski, Naz Perez și gazda E! News / The Rundown, Erin Lim.

 

E! va oferi cea mai extinsă acoperire a acestor premii pe TV, în mediul digital și pe platformele de socializare din Universal Lot în Universal City, California, luni, 21 septembrie, de la ora 1:00 a.m.  în reluare de la ora 18:00 și ora 20:00.

 

            E! Live From The Red Carpet este produs de Den of Thieves. Producători executivi sunt: Jesse Ignjatovic, Evan Prager, Barb Bialkowski și Amanda McPhillips.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Evenimente

Programul Nopții Albe a Filmului Românesc pentru data de 18 septembrie

Avatar

Published

on

            Peste 35 de lungmetraje și scurtmetraje vor rula în 12 locații din București și Cluj-Napoca, într-o singură noapte, pe 18 septembrie, la Noaptea Albă a Filmului Românesc. Vizionările unora dintre filme vor fi urmate de discuții cu invitații speciali ai evenimentului, care vor da detalii din culise și vor răspunde întrebărilor publicului până târziu după miezul nopții.

 

Biletele pot fi cumpărate pe Eventbook.ro și la casierii. În locațiile cu intrare liberă, accesul se va face în baza unei rezervări, însemnând un bilet cu valoare zero achiziționat pe Eventbook.ro (Unteatru, Apollo111 Teatrul, Galateca). Excepție fac Happy Cinema (bilete pe www.happycinema.ro și la casierie), Hollywood Multiplex (doar la casierie), J’ai Bistrot (rezervări prin telefon).

 

            Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare socială necesare în această perioadă. La intrare, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

BUCUREȘTI

Cinema sub clar de lună – Calea Victoriei 192A
20:00 – Malmkrog, r. Cristi Puiu, 200’ | avanpremieră

Cinema Muzeul Țăranului Român – Open Air
19:45   Început, r. Răzvan Săvescu, 80’ | avanpremieră
21:30   Și poate mai trăiesc și azi, r. Tudor Cristian Jurgiu, 73’ | avanpremieră
23:15   Tipografic Majuscul, r. Radu Jude, 128’

Cinema Elvire Popescointerior
18:30    Acasă, r. Radu Ciorniciuc, 86’ | premieră

Cinema Elvire Popescoopen air
20:30   Profu’, r. Alex Brendea, 82’ | avanpremieră
22:30   Lemn, r. Monica Lăzurean-Gorgan, Michaela Kirst, Ebba Sinzinger, 97’ | avanpremieră

Amfiteatru TNB
23:00  30 de ani și 15 minute, r. Ștefan Mandachi, 95’ | avanpremieră

Cinemateca Union
18:00   Apa ca un bivol negru, r. Andrei Cătălin Băleanu, Petre Bokor, Iosif Demian, Stere Gulea, Roxana Pană, Dan Piţa, Dinu Tănase, Mircea Veroiu,  62’ | versiune restaurată
20:00   Balanța, r. Lucian Pintilie, 105’ | versiune restaurată
22:30   Cardinalul, r. Nicolae Mărgineanu, 97’

Hollywood Multiplex – București Mall
19:00   Și atunci… ce e libertatea ?, r. Andrei Zincă, 132’ | avanpremieră
22:00   5 minute, r. Dan Chișu, 103’ | avanpremieră

Happy Cinema – Liberty Mall
Sala 3
19:30   Urma, r. Dorian Boguță, 105’
22:00   Colectiv, r. Alexander Nanau, 109’
Sala 4
19:30   Cărturan, r. Liviu Săndulescu, 90’
21:30   Zavera, r. Andrei Gruzsniczki, 96’

J’ai Bistrot  (*rezervări la 031 426 20 47)
19:45 Scurtmetraje românești din selecția TIFF 2020 (I), 210’

Apollo111 Teatrul (*intrare liberă)
18:00   Heidi, r. Cătălin Mitulescu, 96’
20:30   Casa cu păpuși, r. Tudor Platon, 68’ | avanpremieră
22.00   Ivana cea Groaznică, r. Ivana Mladenovic, 86’

Unteatru – open air (*intrare liberă)
19:45   Scurtmetraje românești din selecția TIFF 2020 (II), 77’
21:30   Călătoria fantastică a Maronei, r. Anca Damian, 91’

Galateca (*intrare liberă)
19:45   Totul nu va fi bine, r. Adrian Pîrvu, Helena Maksyom, 82’ |  avanpremieră  
21:30   Maria, Regina României, r. Alexis Cahill, 110’

CLUJ-NAPOCA
Cinema Victoria 
23:15   5 minute, r. Dan Chișu, 103’ | avanpremieră
01:00   Casa cu păpuși, r. Tudor Platon, 68’ | avanpremieră 

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0