Carmen Chindris readuce muzica interbelica printr-un videoclip de zile mari, "Floare Rara", alaturi de Taraful Rutenilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Carmen Chindris readuce muzica interbelica printr-un videoclip de zile mari, „Floare Rara”, alaturi de Taraful Rutenilor

Published

on

Daca va era dor de muzica din perioada interbelica, iata ca un grup de tineri muzicieni talentati aduc aroma acelor vremuri, in formula Carmen Chindris si Taraful Rutenilor, printr-un videoclip autentic al piesei „Floare Rara”.

Orchestratia si versurile apartin lui Carmen Chindris si Livius Lauruc, doi artisti din Sighetul Marmatiei ce au vrut sa puna in evidenta un adevarat mix de genuri muzicale ce stranesc, inevitabil, nostalgii multora dintre ascultatori. Materialul a fost filmat în Sighetul Marmației și Vișeul de Sus, cu o echipa de profesioniști condusă de Oleg Butnaru, din Chișinău – Republica Moldova, iar de scenariu s-a ocupat Mihai Lauruc si Oleg Butnaru.

Inedit este faptul ca, in clip, rolul batranului este jucat de Kiril Vasiliev, de origine rusă, ce face parte din familia Romanov, bunicul lui fiind chiar omul de bază al Țarului. Totodata, rolul de bodyguard al lui Kiril, in videoclip, este jucat de pugilistul și actualul antrenor de box Claudiu Risco, fost component al Lotului Național de Box al României, campion european și vicecampion mondial.

Tinutele extravagante au fost asigurate de creatoarea de moda Ileana Vasiliev.

Carmen Chindris canta de la varsta de 7 ani, este absolventa a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca– Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Canto. Alaturi de Livius Lauruc s-a format Taraful Rutenilor, iar nucleul acestora este compus din 8 instrumentiști, atat din România cat si din Republica Moldova. Având în vedere faptul că membrii tarafului fac parte din culturi diferite, acest aspect le permite să abordeze, cu ușurință, mai multe stiluri muzicale si să adopte/creeze un stil propriu.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending