Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Vedete

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri!

Published

on

Carmen de la Sălciua, abuzată în adolescență de artiști celebri! Vedeta a mărturisit în emisiunea online „Viața Vedetelor” că o greșeală din adolescență a făcut-o să trăiască clipe dramatice.

Artista a povestit că în urmă cu mai mulți ani a plecat singură de acasă pentru a susţine un concert la Constanța. A fost momentul în care mai mulți artiști consacrați au încercat să o abuzeze, făcându-i promisiuni că o vor lansa în muzică! „Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcast-ului „Viaţa Vedetelor„.

Carmen de la Sălciua, despre lipsa tatălui din viața sa! Dezvăluiri dureroase

Carmen de la Sălciua a recunoscut că lipsa tatălui a marcat-o profund: „Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț, divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat. Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult. Toată lumea mă întreabă: „Cine e tatăl tău, cine e tatăl tău?”. Mi-aș fi dorit ca în momente din viața mea tata să mă ia în brațe și să-mi spună că mă iubește, e foarte important asta”, a declarat celebra artistă în cadrul emisiunii online „Viața Vedetelor”.

Carmen de la Sălciua și-a iertat fostul soț, după divorț. În ce relații a rămas cu Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a trecut printr-un divorț greu în urmă cu doar câțiva ani, iar atunci numele cântăreței a fost implicat într-un scandal uriaș, fiind acuzată de infidelitate. Acum cântăreața spune că și-a iertat fostul partener și că se bucură pentru viața pe care o are. „Mi-a fost destul de greu pentru că un divorț nu e simplu. Mi-a fost greu, eu l-am iubit în relația aia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru lucrurile mai puțin bune, mă bucur că e fericit și că are o viață bună. Nu mai păstrăm legătura”, a spus Carmen de la Sălciua la Viața vedetelor.

Carmen de la Sălciua mai spune în același interviu că deși s-a spus că ar fi înșelat, ea nu a făcut asta. Vedeta mărturisește că niciodată nu a fost infidelă în cuplu, iar deși la scurt timp s-a cuplat cu un alt bărbat, după ce s-a despărțit de fostul soț, acolo ea nu mai era împreună cu partenerul ei.

„Nu am înșelat niciodată, nu este adevărat, n-am înșelat niciodată. Eu eram plecată de acasă în momentul în care am început relația cu Cosmin și nu l-am înșelat niciodată”, mai spunea artista.

Advertisement

Carmen de la Sălciua i-a cunoscut părinții iubitului. Cum se înțelege cântăreața cu mama și tatăl lui Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Marian Corcheș, cei doi fiind împreună de aproape 2 luni. Aceștia se înțeleg de minune, iar cântăreața deja i-a cunoscut și familia partenerului ei. Vedeta a precizat că se înțelege foarte bine cu mama și tatăl iubitului ei, poartă discuții lungi și nu se aștepta să întâlească marea dragoste așa repede și să simtă din nou fiorii iubirii.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți crează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum…Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a spus Carmen de la Sălciua la Viața vedetelor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending