Connect with us

ENTERTAINMENT

Carmen Grebenișan pleacă din Republica Dominicană cu Ștefania. Surpriză totală la Survivor România

Marea finală este tot mai aproape și inclusiv aflarea câștigătorului, a sezonului cu numărul 4.

Published

on

Reclame

Carmen Grebenișan pleacă din Republica Dominicană împreună cu Ștefania Stănilă. Va avea loc o surpriză totală la Survivor România 2023.

Carmen Grebenișan părăsește Republica Dominicană după cinci luni petrecute în junglă. Ce se întâmplă cu ea și Ștefania Stănilă, în ediția de luni, 15 mai, a competiției Survivor România 2023? Momente spectaculoase în emisiune.

Acuzații de trădare la Survivor România. Concurentul care ”trebuie să zboare acasă”: ”A încălcat promisiunea”

De ce vor pleca din Dominicană Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă

Început de săptămână cu întâmplări neașteptate la Survivor România 2023. Asta după ce doar șase concurenți au mai rămas în jungla din Dominicană, odată cu eliminarea de săptămâna trecută a Andreei Moromete, care a surprins pe toată lumea, cedându-și simbolul imunității Alexandrei Porkolab.

Participanții vor lua parte la un nou joc de recompensă. Miza este una uriașă, cu experiențe aparte: câștigătorul va putea decola către Columbia, cu avionul, și se va putea bucura de o masă copioasă, alcătuită din bucate specifice zonei.

Robert Moscalu, dezvăluiri după eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România 2023: “Am vorbit cu ea și m-a șocat”

”Vor merge la aeroport, vor lua un avion. Iar țara în care vor merge are culorile noastre: Columbia! Da, mergeți în Columbia! Asta câștigați la capătul jocului. Și asta înseamnă: orașul iconic al Columbiei, Medellin, un tur cu elicopterul, masă și casă. Asta e recompensa de astăzi!”, va declara Dan Pavel înainte de probă.

Așa cum prevede regulamentul, tot câștigătorul va avea posibilitatea să-și ia cu el doi însoțitori, care vor beneficia și ei de aceleași avantaje menționate. În ultimele 14 zile, Andrei Krișan a fost într-o formă maximă și a câștigat mai multe runde.

După victoria de săptămâna trecută, în urma căreia a avut parte de o noapte la hotel și o masă cu preparate delicioase, alături de Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, și de această dată Andrei Krișan va obține cele mai multe puncte și va pleca, astfel, în Columbia.

Andrei Krișan, atunci când va fi întrebat de moderator, ”domnul Dan”, pe cine alege dintre colegi ca să meargă în Columbia, va selecta tot pe faimoasa creatoare de conținut, Carmen Grebenișan, și pe fosta gimnastă Ștefania Stănilă.

Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor pleca în Columbia cu Andrei Krișan

Așadar, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor fi nou martore oculare ale unei experiențe de vis la Survivor România. Pentru câteva momente, ele își vor lua zborul din junglă, cu elicopterul, și se vor îndrepta cu Andrei Krișan, către aeroport, de unde vor lua avionul către Columbia. Aici, vor gusta din meniuri aparte și, din nou, se vor odihni la hotel.

Survivor România 2023 se află pe ultima sută de metri. În această lună se va încheia, după cinci luni cu multe emoții. Marea finală este tot mai aproape și inclusiv aflarea câștigătorului, a sezonului cu numărul 4. Acesta va primi trofeul Survivor România 2023 și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV6 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending