Carmen Ivanov: ”Fii vocea din reclame! Înscrie-te în magazia de voci” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Carmen Ivanov: ”Fii vocea din reclame! Înscrie-te în magazia de voci”

Published

on

Dictie.ro, proiectul trainerului de dicție Carmen Ivanov lansează magazia de voci. Rolul acesteia este de a face cunoscute vocile oamenilor obișnuiți în reclame radio sau tv.

Carmen Ivanov a oferit mai multe detalii despre magazia de voci, în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA.

Care e scopul proiectului și cui se adresează?

Carmen Ivanov: ”De astăzi, magazia de voci de pe dictie.ro este deschisă tuturor celor care cred că vocea lor poate fi competitivă pe piața de reclame din România.

Cu alte cuvinte, nu doar vocile absolvenților cursurilor de voice over organizate de dicție.ro pot apărea în magazia de voci, ci oricine, care poate citi cu intonație următorul text, poate să facă o cerere de primire în baza de date:

`Salut sunt…(Prenume) și sunt voce dictie.ro. Eu pot da voce proiectelor tale. Apasă butonul contact și alege-mă pe mine. Sunt cel mai bun și zâmbesc pentru tine. Eu sunt vocea!`

Îmi propun să construiesc cea mai mare bază de voci antrenate pentru reclame radio și TV, dar și pentru documentare, audiobok-uri sau desene animate.”

Există vreo taxă de înscriere?

Carmen Ivanov: Costul pentru introducerea în magazia de voci urmărită de radiourile și televiziunile din România, dar și de casele de producție de reclame este de 50 de EURO. Taxa este unică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă reînnoiți abonamentul lunar sau anual. Încearcă și tu!”

Cine selectează vocile?

Carmen Ivanov: Vocile sunt selectate și analizate de echipa dictie.ro și vor fi admise în magazia de voci dacă întrunesc câteva criterii.

De asemenea. Vom deschide în curând o nouă secțiune: magazia de voci pentru copii. Asta pentru că pe piața de voci există o cerere foarte mare pentru astfel de voci, iar oferta nu este chiar generoasă.

Pentru mai multe detalii despre magazia de voci, intrați pe dictie.ro.

Foto credit: Vlad Lăzărescu

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending