Connect with us

A-Z NEWS

Carmen Radulescu si-a lansat noul album „Poate”. O lansare cu lacrimi de emotie atat pentru public cat si pentru artista…(galerie foto)

Dupa 20 de ani, iata ca binecunoscuta artista Carmen Radulescu a revenit in forta cu un nou album, intitulat sugestiv „Poate”, produs de Ovo Music.

Published

on

Reclame

Dupa 20 de ani, iata ca binecunoscuta artista Carmen Radulescu a revenit in forta cu un nou album, intitulat sugestiv „Poate”, produs de Ovo Music.

Lansarea albumului a avut loc in doua locatii diferite astfel:

  • miercuri 29 Septembrie  la Esplanada Cora Pantelimon  si respectiv
  • joi 30 Septembrie la Galeria Comerciala Carrefour Orhideea.

Cei care au deschis evenimentul au fost actorul si regizorul de videoclipuri Lucian Nuta, care deschide toate evenimentele  Ovo Music, dar si producatorul acestui album Ovidiu Komornyik.

Lucian Nuta a prezentat-o in cateva cuvinte pe artista Carmen Radulescu, relatand despre vasta ei experienta pe scena muzicii romanesti, reamintind ca  este o artista care inca de acum 20 de ani in urma..sau mai mult..umplea salile  la spectacolele sale.

Textiera si totodata managera  artistei, doamna Elena Manole, a tinut sa adreseze la randul ei, cateva cuvinte publicului despre artista Carmen Radulescu, dar si despre albumul care tocmai se lansa.

Producatorul Ovidiu Komornyik s-a declarat onorat sa o aiba si pe Carmen Radulescu intre artistii casei lui de productie si a adus la adresa acesteia cuvinte dintre cele mai frumoase..

Dupa frumoasa deschidere, artista a tinut sa coboare de pe scena in mijlocul publicului, unde a oferit un microrecital celor prezenti la acest eveniment.

Ea a interpretat cateva melodii ce se regasesc pe noul sau album, unele mai vechi dar reorchestrate de inginerul de sunet Emanuel Gheorghe (Fisa), pentru a le da o forma mai moderna ..iar altele sunt melodii chiar noi, una dintre ele fiind compusa chiar de producatorul albumului Ovidiu K. – „Pastreaza-mi inima”.

Pe parcursul intregului recital, Carmen a interpretat in mijlocul publicului cantecele sale si acestia au raspuns cu ropote de aplauze si lacrimi de emotie si de bucurie datorate intalnirii cu aceasta artista mult indragita de ei.

Nici Carmen nu si-a putut stapani lacrimile de emotie, impresionata fiind mai mult decat placut de caldura cu care a fost intampinata de cei care au asteptat-o cu drag sa revina acolo unde ii este locul..si cu atat mai mult..cu un nou album, mai ales ca este primul album al acesteia in format cd.

Primul album dupa 20 de ani, deoarece s-a lovit ca si alti artisti din generatia ei de raspunsurile dure ale caselor de discuri, precum ca muzica acesteia nu ar mai fi in trend..

Ea a explicat publicului motivul alegerii acestui titlu pentru albumul sau “Poate”:  “Poate ..dupa o zi de munca, ajunsi acasa..obositi si plictitisiti ..va veti bucura macar 15 sau 30 minute sa ascultati melodiile de pe acest album..Poate va veti face timp...

La lansarea din Carrefour Orhideea, i-au fost alaturi artistei, atat fiul acesteia Sorin in varsta de 20 de ani, cat si omul de televiziune Carmen Movileanu.

Evenimentul s-a incheiat cu mult asteptata sesiune de autografe.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending