Connect with us

Emisiuni

Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

            Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, vine duminică la “40 de  întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D! 

Carmen Tănase are o carieră de aproape patru decenii în teatru, film și televiziune. Publicul larg a îndrăgit-o și mai mult văzând-o în rolul “Flăcărica”, într-un serial de succes. Asemenea acestui personaj atât de iubit, Carmen Tănase nu ezită să își facă cunoscute în spațiul public părerile personale.

“Am învățat de la Flacăra ce bine e câteodată să spui <nu>, că nu știam. Îmi era jenă!”, este unul dintre răspunsurile oferite de Carmen Tanse. 

“A eliberat-o Flăcărica pe Carmen Tănase?”, “De ce sunt telenovelele considerate manelele filmului?”, “I-ați mulțumit lui Marin Moraru pentru că v-a picat la admitere?”, “Cât contează frumusețea în actorie?”, “V-ați căsătorit de gura lumii?”, “V-a vindecat scena durerea provocată de moartea soțului?”, “Cât de tare v-au dezamăgit oamenii?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate marii actrițe Carmen Tănase în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending