Connect with us

A-Z NEWS

Carmen Tănase, Maia Morgenstern și Doinița Oancea, mesaje de suflet pentru Vlad Avarvari, la 4 ani de la lansarea publicației Idea Man

Published

on

Reclame

Jurnalistul Vlad Avarvari a împlinit pe 18 iunie frumoasa vârstă de 25 de ani și tot recent, a sărbătorit 4 ani de când a înființat site-ul de divertisment www.ideaman.ro , iar cele mai cunoscute vedete din România i-au făcut urări de suflet și care de care mai frumoase.

În urmă cu 4 ani, Vlad Avarvari, un tânăr jurnalist cu mare potențial, se hotăra să își traiecteze drumul în carieră cu un brand propriu în domeniu, astfel, a luat naștere Idea Man – site-ul, iar 8 luni mai târziu, Vlad fondează și agenția de PR & Talent Management- Idea Man PR Agency.

Tot în cadrul publicației, Vlad s-a decis să lanseze și podcastul Idea Man by Vlad Avarvari, având în prezent episoade filmate cu Andreea Esca, Neti Sandu, Maia Morgenstern, Andreea Marin, Andreea Raicu și Cătălin Botezatu. Cel mai vizionat dintre acestea, este podcastul cu celebra actriță Carmen Tănase, care a primit un feedback foarte bun din partea publicului. 

https://www.youtube.com/watch?v=T3oRiFCvPTo&t=16s – VEZI AICI PODCASTUL

În perioada următoare, jurnalistul urmează să înceapă filmările pentru noul sezon, o continuare a seriei „Cei mai de succes bărbați din România” și nu numai, dar și un episod-special, filmat cu Elena Gheorghe în Turcia. 

În acești patru ani de activitate, site-ul www.ideaman.ro a strâns peste 400.000 de mii de accesăsi, semn că cititorii au primit așa cum se cu vine conceptul și conținutul.

Maia Morgenstern, Carmen Tănase, AVA, Dana Săvuică, Doinița Oancea, Adina Halas, Elena Ionescu, Alexandra Ungureanu, Andy Popescu și mulți alții, i-au transmis mesaje de „La mulți ani” pentru cei 4 ani de Idea Man.

Maia Morgenstern, mesaj special pentru Vlad Avarvari 

„La mulți ani, Idea Man. Mulțumim pentru tot. Să fiți sănătoși, să fiți veseli, să fiți fericiți!”, a declarat Maia Morgenstern pentru Idea Man.

Și frumoasa Dana Săvuică a avut o urare frumoasă pentru cei 4 ani de Idea Man: „La mulți ani, Idea Man! Fie să colaborăm în continuare pe proiecte frumoase și atunci când avem Chef de Ducă, să călătorim împreună. La mulți ani și mult, mult succes.

https://www.instagram.com/p/C8eI2KktAjK

Cine este Vlad Avarvari?

Vlad Avarvari este un tânăr jurnalist care și-a căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca „băiatul care a revoluționat învățământul românesc” sau ca „PR-ul vedetelor”. În prezent, la cei doar 25 de ani, a reușit să marcheze colaborări importante cu cele mai mari televiziuni și publicații de la noi, printre care ProTv, Antena1, PrimaTv, DigiFm, TVR1, Radio România Actualități, Evenimentul Zilei, dar și altele. 

Vlad este jurnalist, reporter, editor, producător, moderator & prezentator, PR & Strateg, blogger, organizator de evenimente, absolvent FJSC, având master în Campanii de Comunicare în Publicitate și Relații Publice și licențiat în Științele Comunicării. Totodată, acum este doctorand la Școala Doctorală de Științe ale Comunicării și deja participă la conferințe internaționale în străinătate, fiind și șeful anul 1 al doctoranzilor de la FJSC.

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending