Connect with us

ALL MEDIA

Carmen Tanase si Adela Popescu, profesoarele Academiei de Teatru si Film a Ruxandrei Ion. Vezi ce surpriza vor primi cei inscrisi!

Avatar

Published

on

Academia de talente a Ruxandrei Ion, care include cursuri de actorie, producție și regie, scenaristică, dans și stil & make-up este cea mai complexă școală de profil, în acest moment, din România. Tv& Film Academy by Ruxandra Ioneste singura școalăde gen din România care se bazează, în primul rând, pe punerea în practică a noțiunilor teoretice deprinse în cadrul cursurilor, practică efectuată împreună cu profesori apreciați și care au la activ o bogată experiență în lumea artistică.

Este și cazul lui Carmen Tănase, o adevărată doamnă a lumii artistice și a Adelei Popescu, una dintre cele mai apreciate actrițe și cântărețe din tânăra generație, ambele profesori de Actorie pentru grupa „LaLa”( pentru cursanții grupei de vârstă 14-18 ani). Carmen Tănase și Adela Popescu îi vor introduce pe adolescenții care au decis să urmeze academia Ruxandrei Ion în minunata lume a actoriei, printr-o metodologie bazată pe deprinderea, prin practică, a jocului actoricesc.

Cursurile special concepute de TV & Film Academy by Ruxandra Ion împreună cu Carmen Tănase și Adela Popescu se vor axa, în special, pe exerciții de practică care îi vor ajuta pe aceștia nu numai să învețe să interpreteze un rol. Cursurile se vor desfășura de două ori pe săptămână și incep, pentru prima serie de cursanți, în 3 februarie. Înscrierile continuă și după data de 3 februarie, când se vor alcătui noi serii de grupe de cursanți.În cadrul primului modul, toți cursanții își vor putea vedea munca pe canalul de youtube al Academiei.

Carmen Tănase, șefa catedrei de Actorie – grupa “LaLa” (14-18 ani)este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe românești de televiziune, teatru și cinema, având un impresionant palmares de roluri interpretate, cu mare succes. Carmen Tănase a urmat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa profesoarei Olga Tudorache și a asistentei Adriana Popovici. A debutat pe o scenă profesionistă alături de Olga Tudorache și de Radu Duda. Cele mai reprezentative și apreciate roluri în televiziune ale lui Carmen Tănase sunt “Mara Anghel”, în Pariu cu viața, “Flacăra Potcovaru”, în Inimă de țigan, Regina, State de România și Moștenirea, “Simona Varlam”, în Lacrimi de iubire.

            Adela Popescu este o reprezentantă de seamă a noii generații de artiști ai României. Adela este un artist polivalent, avand la activ atat roluri in seriale si telenovele, filme de lung-metraj, dar si teatru. Când spui “Adela Popescu”, spui“una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de televiziune si cântărețe din România. Adela este absolventa de UNATC și are o carieră actoricească de succes. Printre rolurile memorabile ale Adelei se numără “Alina Damaschin”, în “Numai iubirea”, Alexandra Mateescu în telenovela și lung-metrajul “Lacrimi de iubire”, “Cristina” în filmul “Weekend cu mama”, “Raluca Dumitrescu” în “Pariu cu viața”.

            Astăzi și mâine, miercuri, 22 ianuarie, TV & Film Academy by Ruxandra Ion va acorda un discount de 50% persoanelor cu vîrsta între 18- 29 ani care își doresc să participle la cursurile de Producție, Regie, Scenaristică și care vin să se înscrie la sediul din str. Căderea Bastiliei nr. 41. Pentru detalii suplimentare: www.academytv.ro

 

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending