Connect with us

Animaţie

Cartoon Network lansează campania „Redesenează-ți lumea!”

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network

Cartoon Network lansează în această vară o nouă campanie de brand la nivelul regiunii EMEA, Redesenează-ți lumea este o campanie care celebrează unicitatea fiecărui copil și îi încurajează totodată pe aceștia să fie fericiți și încrezători în ei înșiși.

Campania vibrantă și distractivă se va desfășura pe mai multe platforme. Aceasta va prezenta copii care fac lucruri uimitoare în viața lor de zi cu zi: de la stăpânirea desăvârșită a patinajului pe role sau a antrenamentului în artele marțiale, până la echilibrarea perfectă a unei mingi în timp ce se spală pe dinți sau exersarea consecventă a aruncării mingii de baschet. Multe dintre personajele îndrăgite de la Cartoon Network – Gumball, Darwin, trio-ul din „Între noi, urșii” și Tinerii Titani – vor apărea în această campanie și vor răspunde la demonstrațiile de talent pline de inspirație ale fanilor lor de pretutindeni. 

Nandi Bushell, senzație muzicală în vogă, în vârstă de 12 ani, se află la bordul campaniei pentru a contribui la realizarea noii poziționări a brandului și va apărea în cadrul conținutului de pe platformele de comunicare.

 „În fiecare zi, suntem inspirați și motivați de fanii noștri, iar acum Cartoon Network vrea să îi încurajeze pe fiecare dintre ei să se celebreze pe ei înșiși: oricine ar fi, orice ar face și oricum ar face-o. Campania Redesenează-ți lumea a fost creată pentru a-i încuraja pe copii să se bucure de propria autenticitate și pentru a-i asigura că toată lumea contează. Stilul vesel, amuzant și incluziv al lui Cartoon Network se reflectă în mesajul campaniei, care oferă șansa și spațiul de prezenta lumii copiii zilelor noastre absolut extraordinari”, a declarat Monika Oomen, vicepreședinte, Brand Communications and Franchise Management, Kids, EMEA. 

Advertisement

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending