Connect with us

Animaţie

Cartoonito lansează BatRoți: primul serial animat pentru preşcolari inspirat din universul DC

Premiera se vede la Cartoonito România începând cu 18 Martie 2023.

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network Romania
Reclame

Pune-ți centura și alătură-te supereroilor DC: Batman, Robin, Batgirl și Batroțile ce apără orașul Gotham City de răufăcători!

Batroți este primul serial produs de DC adresat preșcolarilor ce prezintă o animație captivantă și inspirată de una dintre cele mai cunoscute și iubite povești cu super-eroi – povestea eroului cu pelerină neagră – Batman! 

Batroți este un serial de acțiune-aventură plin de distracție, ce combină două dintre lucrurile preferate ale unui copil: supereroii și mașinile. Ei sunt Baroțile – un grup fantastic de vehicule cu super-puteri care apără, alături de alți super-eroi DC, orașul Gotham City de răufăcători!  Aduși la viață de Batcomputer pentru a ajuta la apărarea orașului, Batroțile sunt împinse în diverse peripeții amuzante și uimitoare din care învață lecții de viață importante. Îndrumate de Bam, Batmobilul, Batroțile trebuie să facă față provocărilor unei echipe abia formate, precum și să navigheze printre problemele de creștere care apar atunci când ești doar un copil, așa cum sunt și simpaticele personaje. 

„Batroți a dat preșcolarilor o poveste animată cu Batman pe care să și-o însușească”, a declarat Sam Register, președinte Warner. Bros Animation și Cartoon Network Studios.

Această serie specială și inspirațională urmărește călătoria unei super-echipe dinamice, ce încântă și amuză prin aventurile sale eroice, dar care le va demonstra copiilor preșcolari valori precum încrederea în sine, curajul, prietenia și munca în echipă. 

Advertisement

Inspirat de personajele din DC, Batroți este produs de Warner Bros. Animation, cu ajutorul serviciilor de animație furnizate de Superprod Studio.

În România, Batroțile au debutat pe Cartoonito la data de 18.02.2023, cu un episod special de o jumătate de oră, în care publicului i-a fost prezentat modul în care aceste vehicule super-eroi au luat naștere. 

Alăturați-vă Batroților în aventurile lor pline de acțiune începând cu 18 martie la Cartoonito.

Despre Cartoonito 

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și familiile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family. Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel, Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și interesante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending