Connect with us

Business

CartuShop lungeste viata imprimantei tale !

Published

on

Consumabilele sunt mai importante decat credem si hotarasc adesea viata aparatelor si dispozitivilor in componenta carora intra. O mina de pix de calitate indoielnica te face sa arunci instrumentul de scris si sa il inlocuiesti fara sa stai pe ganduri.

Hartia xerox de calitate indoielnica se prinde in copiator si il defecteaza pana ce nu este trasa cu atentie din dispozitiv.  Documentele scoase la imprimanta au o dunga inestetica pe mijlocul paginii sau abia se pot citi, fiindca nu am comandat cartus cerneala original, de calitate premium de pe site-ul oficial al CartuShop.ro.

Acest magazin este garantat 100% fiindca are contract cu companiile mari din tara, au cele mai bune cartuse la preturi acceptabile si colecteaza cartusele goale de la sediul companiei sau de la domiciliul beneficiarilor. Cartus Black NR.300XL CC641EE 12ML Original HP DESKJET D2560 are o capacitate de 600 de pagini si costa numai 153 de lei. La acest pret livrarea este gratuita in Bucuresti si produsul ajunge in 24 de ore. Acum este timpul sa intelegem clar ce inseamna o colaborare cu acest distribuitor.

Sa presupunem ca suntem in plin sezon al imprimarii lucrarilor de licenta si comenzile de la centre nu se mai opresc! Nimeni nu mai are timp sa se duca dupa cartuse, iar acestea se consuma vazand cu ochii si atentie mare! Se impune utilizarea celor mai bune cartuse, mai ales ca lucrarile trebuie imprimate clar, pozele si schemele sa arate impecabil.

O colaborare stransa cu CartuShop reprezinta garantia onorarii tuturor comenzilor, fiindca masina soseste repede la sediul centrului de imprimare cu cartuse si le preia pe cele consumate.

Stim foarte bine ce inghesuiala este in centrele de copiere si printare vara! Se sta la coada vara si oamenii abia trec unul pe langa celalat, fiindca unii vin cu pagini din carti si manuale de copiat sau cursuri, altii cu lucrari si referate de scos la imprimanta, de indosariat sau copertat.

De pilda teza de doctorat, lucrarea de licenta sau de dizertatie este scoasa la imprimanta de fapt in patru exemplare. Unul se depune la facultate, in timp ce celelalte trei sunt date profesorilor coordonatori, sa citeasca lucrarea, sa puna note, sa faca observatii si sa redacteze procesele verbale de notare.

Acesta este sistemul de care candidatul trebuie sa tina cont, daca doreste sa promoveze examenul si sa ia diploma, chiar daca pentru finalizarea studiilor sale se taie trei-patru copaci falnici si se consuma doua-trei cartuse, numai ca teza sa sa fie citita de intreaga comisie si sa ramana si in arhiva facultatii.

Este foarte adevarat ca profesorii ar putea citi si de pe e-mail lucrarea, sa nu se mai taie atatia pomi, dar exista urmatoarea motivatie:

-profesorii universitari de moda veche utilizeaza putin computerul si acceseaza mai greu adresa de e-mail.

Advertisement

-se citeste mult mai usor o lucrare ampla pe hartie, decat pe un dispozitiv. In general ochii obositi de studiu ai universitarilor nu mai rezista sa lectureze online sute de pagini.

-observatiile se fac mult mai usor pe hartie, fiindca se pot face sublinieri usoare cu creionul pe marginea textului.

Iata de ce activitatea multor firme este legata de colaborarea permanenta cu magazinul de accesorii pentru imprimante si copiatoare prezentate mai sus, mai ales ca are in stoc produse originale compatibile cerneala si laser, periferice si accesorii it, dar si obiecte de birotica si papetarie atat de utile.

Toate aceste lucruri aparent lipsite de importanta, dar fara de care nu se poate desfasura activitatea dintr-un birou, o firma sau un centru de imprimare-copiere sunt aduse intr-un timp record la adresa indicata si cartusele goale sunt preluate sa nu ocupe spatiul vital degeaba.

Datele de contact deosebit de utile ale magazinului care debaraseaza biroul de balast sunt: numarul de telefon 0730.462.688 si adresa de e-mail vanzari@cartushop.ro.

Pe site exista functia cauta dupa dispozitivul tau care iti permite sa gasesti cartuse compatibile cu imprimanta ta sau periferice si accesorii it care sa se potriveasca la computerul, laptopul sau telefonul tau mobil.

Lipsa unor cartuse incarcate si o imprimanta care nu functioneaza poate compromite viitorul unui om, daca nu si-au luat masuri de precautie lasand printarea lucrarii sale de licenta sau de doctorat pe ultima suta de metri. Tocmai de aceea consider ca o persoana care se afla in acesta situatie ar trebui sa aiba si la domiciliu o imprimanta si sa apeleze la centru numai pentru coperta sau indosariere.

Un contract pe termen lung cu acest furnizor de cartuse de calitate premium si produse de papetarie ar trebui sa faca si cadrele didactice care au de facut un munte de documente pentru activitatea lor didactica. Subiectele de teza care verifica insusirea semestriala a materiei sunt complexe si nu pot fi scrise pe tabla ca elevii sa aiba timp sa rezolve cerintele. Fiecare trebuie sa primesca foaia cu subiectele imprimate, sa le citeasca atent si sa le rezolve corect. Cand teza se da la ora 8, centrele de printare nu sunt deschise, iar profesorul trebuie sa se duca pregatit la clasa, asa ca imprimarea subiectelor de la domiciliu este o proba de responsabilitate maxima.

Profesorul mai are de printat diplome primite de elevi la concursuri (multe sunt expediate din comoditate pe e-mail) si numeroase documente din portofoliul personal.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending