Connect with us

Cinema

Dorian Popa rol principal alături de Cătălin Bordea în „Mentorii” primul film produs de Untold Universe. Ce personaj va interpreta creatorul de conținut în noua peliculă care promite să fie comedia românească a anului 2025

Published

on

Catalin Bordea foto arhivă personală
Reclame


Untold intră şi pe zona producţiei de film. Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului Untold Universe, a început producţia „Mentorii”, un film de comedie ce îl are pe Cătălin Bordea în rol principal şi pe Adrian Tapciuc, regizor.
Comedia ar urma să intre în cinematografe în prima parte a anului 2025, anunța pagina de media în urmă cu ceva timp.

Am acceptat provocarea de a juca pentru prima dată un rol principal într-un film de lung metraj. O comedie cu un scenariu foarte bun, am râs mult când l-am citit, aşa că m-a convins pe loc să accept provocarea. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă, dar la cum arată proiectul şi castul filmului, cred că o să vă surprindem tare de tot”, a declarat Cătălin Bordea.

„Mentorii” spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un tip mult prea imatur pentru vârsta lui, întâmplător viitor moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.
Acesta nu este mulţumit de superficialitatea fiului său aşa că, după încă un accident de maşină, decide să îl dea afară din casă. În plus, îi solicită ca în maxim 6 luni să-i dovedească că poate deveni un adult responsabil, cu abilităţi de a conduce imperiul financiar. În caz contrar va fi dezmoştenit.
Ajutat de sora sa Magda, Johnny crede că a găsit soluţia care îi va rezolva problema rapid şi uşor: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară.

Dorian Popa, rol de compoziţie în noua comedie românească, Mentorii. „Abia aştept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot „lua la mişto” în aşa măsură încât oamenii să râdă.

După o perioadă de când nu a mai apărut în producţii, Dorian Popa va juca în comedia Mentorii, alături de Cătălin Bordea.

Cunoscutul influencer Dorian Popa va face parte din distribuţia comediei Mentorii, care se află acum în faza de pre-producţie, iar filmările vor începe în data de 15 august.
Filmul va avea şi scene care vor fi filmate la festivalul UNTOLD, iar lansarea filmului în cinematografele din România va avea loc în prima parte a anului 2025, anunţă reprezentaţii casei de producţie.

Dorian Popa va intra în pielea mentorului Flex Barbarul, care este unul dintre cei trei mentori care îl vor ajuta pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea, să îşi transforme viaţa şi să îi demonstreze tatălui că este demn să devină moştenitor al imperiului financiar. Flex Barbarul – mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă, Sandra Senzorial – mentorul de wellbeing şi Robby Anonimul – mentorul de business şi finanţe.
Chiar dacă cei trei mentori se bucură popularitate imensă, realitatea este că sunt şi ei oameni care se confruntă cu probleme de zi cu zi.
Astfel răsplata de 1 milion de euro, pusă la bătaie în film, este mai mult decât apetisantă pentru cei trei influenceri. Fiecare se va zbate să fie principalul mentor al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau, de cele mai multe ori, încercând să le demonteze pe cele ale concurenţei.
De aici se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul filmului vă arata dacă Johnny se dovedeşte a fi un personaj cu totul schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la nişte influenceri de pe internet, fie datorită propriilor lecţii pe care le învaţă în cele 6 luni.

Flex Barbarul va încerca să-l convingă pe elevul său că succesul în viaţă este garantat de un fizic impresionant, la care poţi ajunge doar prin antrenamente de fitness barbar, regim alimentar cu carne semicrudă şi multe alte trucuri şi scurtături pentru a putea obţine rezultate uimitoare într-un timp record.


Ce spune Dorian Popa despre rol?


Acum un an şi ceva am citit pentru prima dată schiţa scenariului şi mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc şi cu băieţii după un an şi mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul şi am râs cu gura până la urechi.
Unul dintre motivele care m-a determinat să accept acest rol este faptul că cei care se ocupă de realizarea acestui film, fac şi unul dintre cele mai frumoase evenimente din România şi anume festivalul UNTOLD care a adus atâta valoare românilor şi României. În al doilea rând, m-a convins scenariul şi în al treilea rând faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieţilor care practică fitness-ul.
Eu am învăţat de la mentorii din viaţa mea că autoironia este una dintre cele mai rare calităţi. Abia aştept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot „lua la mişto” în aşa măsură încât oamenii să râdă de compoziţia mea, pentru că este un rol de compoziţie.
Cei care au ochi să vadă şi urechi să audă îşi vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este inspirat de o persoană publică internaţională care a creat ceva vâlvă în ultimii ani în spaţiul online şi sper foarte mult să-mi depăşesc barierele şi zona de confort şi să fac acest rol de compoziţie ca la carte
.”

Cunoscut din serialul „Pariu cu viaţa” (Pro TV, 2011), Dorian Popa activează în zona online de mai bine de 10 ani. Dorian a mai făcut parte din serialele „O nouă viaţă” (2013), „Sacrificiul” (2019), dar şi din filmele „5Gang Un altfel de Crăciun” (2019), „Zăpadă, Ceai şi Dragoste” (2020) şi „Tabăra” (2021).

Edy Chereji – Co-Founder UNTOLD UNIVERSE:
Chimia dintre Dorian şi ceilalţi actori este una senzaţională! L-am văzut pe Dorian la una dintre repetiţii, iar acolo a dat doar 10% din potenţialul său, şi cu toate astea vreau să vă spun că toată echipa a râs cu lacrimi de umorul lui Dorian în interpretarea lui Flex Barbarul.

Sunt un iubitor al filmelor româneşti şi m-am uitat de fiecare dată cu plăcere dar şi cu admiraţie la toate comediile lansate în ultimii ani. N-ai cum să nu apreciezi curajul unor oameni de a investi într-o idee, de a face un film după propria poftă, cu speranţa că la final, rezultatul îi vă face şi pe alţii să râdă! Ideea filmului MENTORII a venit natural, scrolând pe reţele de socializare, unde zilnic cineva iţi promite ceva. Am lucrat şi am râs pe scenariu alături de Adi Tapciuc şi echipa mai bine de 6 luni, avem un cast fabulos, aşa că pentru mine e clar că în 2025, Mentorii va fi un concurent redutabil la titlul de comedia românească a anului!”

Ideea filmului precum şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casa de producţie ce face parte din grupul UNTOLD Universe. De asemenea, cel mai mare label de stand-up comedy din România, Headline Management Agency s-a alăturat acestui proiect în calitate de producător asociat, lucru care e o garanţie în plus pentru succesul acestei comedii.

Adrian Tapciuc:Mentorii” va fi un film pe cât de amuzant, pe atât de adevărat. Un film cu personaje bine conturate, situaţii neprevăzute, limbaj curat şi amuzant, adică un film relaxant dedicat întregii familii. Personajul principal, interpretat de Cătălin Bordea, trece de la agonie la extaz, se îndrăgosteşte, pierde bani şi câştigă prieteni. Cred că mulţi tineri se vor regăsi în acest personaj şi vor învaţă cum să-şi alcătuiască propriul sistem de valori şi cum să ia cele mai bune decizii pentru o viaţă împlinită.”
Ideea filmului precum şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casa de producţie ce face parte din grupul Untold Universe.
Producător-asociat este Headline Management Agency, cel mai mare label de stand-up comedy din România, care are în componenţă nume precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu, Teodora Nedelcu.

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending